A Bitch?? Maybe... *6*

bill ging met z'n gezicht, die helemaal rood was, voor je raampje staan en de tranen stonden in zijn ogen (lekker dramatisch :P)

Mogelijke uitkomsten

Maybe he's oke ... wtf, lol, he's still a Kaulitz, remember?! (17 x uitgekomen)

*Omg, flipt weer helemaal ... deze foto is zooooo geil xD Naja, let maar niet op mij*

bill tikt op je raampje met zijn ring en geérgert draai jij je raampje naar beneden ''wassup kaulitz?'' zeg je bot. bill laat zijn hand, die hij nog omhoog hield, zakken en kijkt jou even afwachtend aan terwijl jij boos naar hem kijkt ''ja, kaulitz, ik ben hier niet degene die iets wil lullen en kom nu maar gauw met je grote levensverhaal want ik heb niet weken de tijd -_-. bill slikt en wil wat zeggen maar bedenkt zich duidelijk en zegt zacht ''kunnen we met jou meerijden want anders moeten we nog een half uur op de bus wachten want de nachtbussen rijden om het uur...'' ik voel me licht teleurgestelt maar herpak me en zeg nors ''pff..tis dat ik je Zielig vind maar anders..'' bill kijkt me dom aan en ik verlies mijn gedult een beetje en zeg zacht ''stap dan verdomme in met je aanhangsel!'' bill kijkt een beetje bang en stapt gauw in en de rest komt eraan.

Bill Pov.
ik had willen Zeggen dat het me speet en dat ik nooit meer ergens zou komen waar zij ook was, maar toen ik haar donkere, boze, en haatelijke gezicht zag durfde ik niet meer en vroeg maar of we mee mochten reizen, ookal kwam de bus over 5 minuutjes.

Unknown Pov
het was stil in de auto en de sweer was bedrukt. iedereen zat diep in gedachte terwijl de wind tegen de auto sloeg en de muziek uit de boxen dreunde.niemand durfde wat aan iemand te vragen of te zeggen, bang dat diegene boos werd, behalve tom en bill die via smsjes aan het communiceren waren. Niemand wist wat ze allemaal smsten, en niemand zou het ooit te weten komen.

Tom Pov.
ik voeld mijn mobieltje weer in mijn hand trillen en ik las het berichtje ''o god..'' bracht ik fluisterend uit. in een ruk keek iedereen me aan en ik besefte dat ik de eerste was die wat zei in de auto en ik hield me gauw weer stil..en ik typte terug ''bill, dat kun je niet menen! als je ergens anders wil slapen vanwege de bitch die hier achter het stuur zit, moet het wel heel erg zijn! ik bedoel je houdt van der!'' ik verzend hem op het moment dat ik een smsje krijg die niet van bill is...[ooehh..weeeeeeer zo dramtisch einde..zal het ooit nog goed komen? *vlat zo half flauw en met haar hand tegen der voorhoofd xD..*]

Next Coming Soon!

he nee! bijnaa...ahum.. (0 x uitgekomen)

nouwhh..jhaa..uhh..nee dus...

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • DaanDingennx

    wtf wat is dit???

    1 decennium geleden
  • Sunlight

    Leuke quizzen!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D
    je moet echt snel verder gaan!
    wil je me een berichtje sturen als het volgende deel er is??

    XxX

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?