hoe goeie relatie heb jij?! is hij echt de ware?

wil jij weten of jullie wel een goede relatie hebben? of het wel sirieus is tussen jullie? of hij de ware is? doe dan snel deze quizlet!

xxx lisa

Mogelijke uitkomsten

een goede relatie (33 x uitgekomen)

jullie relatie is 100% liefde!! je bent super verliefd op je vriendje. jullie relatie is sirieus. jullie zijn een goed koppel en niemand kan jullie liefde verbreken! je bent vaak bij je vriendje, maar onthou dat je vrienden er ook nog zijn. geniet van deze tijd. je vriendje houd heel veel van jou en jij van hem!veel mensen nemen jullie samen als een goed voorbeeld met een relatie.

50% love >> maar een matige relatie (2 x uitgekomen)

jullie relatie is maar matig. je weet het allemaal nog niet zo goed, tussen jou en je vriendje. denk er eens goed over na of hij wel de ware voor je is..
weetje wel zeker dat je echt op hem verliefd bent? als je echt verliefd op hem bent dan moet je toch echt wat harder aan je relatie gaan werken...

0% love... (0 x uitgekomen)

als ik jou was zal ik maar stoppen met deze ''relatie'' volgensmij is dit niet de ware voor je. neem met een jongen die je wel echt leuk vind. je moet niet zijn meisje zijn uit medelijden of om stoer te doen... noem je dit nou een relatie?? ga genieten met een jongen die je wel echt leuk vind. dit is namelijk niks.. succes!

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?