Lijk jij op mij??

Lijk jij op mij?
Of meer op een van mn beste vriendinnen; Anja of Esther??
Of geen van ons??
Vind het uit met deze quizlet!
(De uikomsten zijn meer een beschrijving van ons en wat we uitspoken dan iets over jou persoonlijkheid ofzow,, maar ik verveelde me toen ik dit maakte en misschien is het wel leuk voor jullie om te zien wat wij zoal doenXD)

Mogelijke uitkomsten

Esther!!^.^!! (7 x uitgekomen)

Jij lijkt op Esther!!
Ze is een bijdehandje is niet bang om haar mening uit te speken! Toch weet ze op de een of andere manier wanneer ze iets beter wat voorzichtiger kan zeggen zodat ze iemand niet boos maak of kwetst..
Verder vindt ze het leuk om op zondag ochtend mij mee te slepen naar de voetbal wedstrijd van het 1e en mij van mn huiswerk af te houdenXD Heb ik nooit zin in want ik slaap meestal nog zo'n beetje als die wedstijden beginnen, maar ze weet het toch altijd weer leuk te maken! We gaan altijd snoepjes kopen bij de kantiene en daarna gaan we de voetbalspelers uitlachenen, afkraken dat wij het beter kunnen, of we staan juist te kijken van "WTF, hoe flikken ze dat nou weer?!?".. Misschien had je het al begrepen maar Esther en ik zitten ook op voetbal.. (Op de foto zie je Esther in de turnzaal, maar ze turnt niet,, ik wel, ze was toen bij mijn les aan t kijkenXP)
Haar lievelings vak op school is Muziek.. Of Gym..
Ze heeft altijd wel wat te vertellenover heel varieërende onderwerpen.
Qua uiterlijk is Essie verder de enige van ons drie met kort haar.. Ze is ook de enige die geen Japans/Filipijns leert of de serie BLEACH kent.. De mist verlegen. En de enige die van die voetbal-plaatjes van de Plus en van die acties volgt.. Ze is de minst muziek-verslaafde van ons.. Maar wel de meest snoep-verslaafdeXD
Deze kenmerken heb jij ook^.^!!

Anja!!^_^!! (5 x uitgekomen)

Je lijkt op Anja!!
Anja is een lieve meid maar ze is ook best verlegen tegenover mensen die ze niet (zo goed) kent. Maar tegenover mij, Esther en andere vriendinnen is ze heel open. Anja en ik trekken zelfs aan elkaars haar als we zin hebben om elkaar te plagen, hoewel we er allebei eigelijk een hekel aan hebben als er iemand aan ons haar komt. Dat kan soms uitlopen tot wat stoeien en dan noemen we elkaar voorloopig 'enemies(vijanden)'.. Ook een keer tijdens de Jazz dans lessen(waar we alle 3 op zitten) hadden we elkaar uitgeroepen tot enemies en toen ging het ongeveer zo "I love you, enemy**knuffel**".. Slaat dus nergens op.. Ook als we op MSN zitten en ik zeg iets van STFU(Shut The F*ck Up) gaat ze beledigt spelen en me blokkeren voor een dag of twee.. Haar moeder komt uit de Filipijnen en ze spreekt de taal ook redelijk,, ze oefent nog.. En tegelijk leert ze het ook aan mij.. En ik leer haar Japans.. Ze kijkt ook naar de Anime serie van BLEACH, maar ze heeft het begin nooit gezien dus moet ik het haar de hele tijd uitleggen.. Ze denkt dat als ze al die epi's moet gaan inhalen dat ze dan geen tijd meer heeft voor haar huiswerk.. Begrijp het niet verkeert, ze is geen nerd! Maar ze vindt het wel belangrijk voor later.. Haar lieveling vak is Wiskunde of Tekenen.. Verder heeft ze gewoon haat aan school! Verder houdt ze ook van tekenen in haar vrijetijd en dat kan ze ook zeker goed!!
Ze houdt er niet van om op de foto te staan, dus wees blij dat ze het niet erg vond dat ik die foto hierboven erbij heb gezet!!XP
Dit soort kenmerken heb jij ook^_^!!

Jolien(ikke)!!^-^!! (23 x uitgekomen)

Je lijkt op mij!! (let niet op de foto, het is voor mij onmogelijk om leuk op de foto te staan.. Ik kijk altijd zo dom.. dit ben ik als de uilen-gangster)
En ik ben gewoon geweldig! Ah,, nee hoor.. Zo geweldig ben ik niet.. Normaal ben ik best verlegen tegenover mensen die ik niet (goed) ken, maar bij Anja, Esther en andere vriendinnen roep ik de hele tijd dat ik geweldig/goed/super/helderziende ben! Helderziende, ja.. Aangezien vooral Anja klaagt dat ik haar gedachten kan lezenXD Als ik doe alsof ik beledigd ben ga ik altijd dood liggen op de bank ofzo,, maar als iemand dan alsnog iets tegen me zegt roep ik "IK BEN DO~OD!!" en begin te lachen om vervolgens weer dood te zijn voor de 100000X,, er staat zelf dooie op mn bijnamen-lijst(meer dan 200 bijnamen ofzow, ik weet niet precies, Anja heeft mijn BNL,, ik die van Esther met 143 BNen en Es dan weer die van Ana met vast ook wel meer dan 100 BijNamenXP) Ik kijk en lees de Anime en Manga series van BLEACH en kan dan ook best een beetje Japans,, ik zou heel graag les in Japans krijgen want het is een hele mooie taal, echt! Anja leerst mij ook wat Filipijns wat zij weer van haar moeder heeft geleerd.. Mijn lievelings schoolvak zou ook een taal zijn als het maar geen Frans of NLs is.. Of anders tekenen of Muziek.. De rest op school sucks.. Verder hou ik van dansen, voetballen, turnen, tekenen, schrijven, lezen en muziek luisterenXP En ik weet dus nooit wat ik over mezelf moet zeggen.. Sommige mensen vinden me Emo/Goth.. Maar ik ben gewoon ik..
Vandeze kenmerken heb jij ook^-^!!
Oh, en iedereen die dit leest mag JebbieChan@hotmail.com toevoegen!!XDXP

Geen van ons!0.o! (7 x uitgekomen)

Je lijkt op geen van ons0.o Kan ik me voorstellen want wij zijn vaag en iedereen is andersXD En als je anders bent dan iemand, betekent dat nog niet dat je geen vrienden kan zijn,, als je bij de andere uitkomsten kijkt, zie je dat Esther ook best anders is dan Anja en mij en toch is ze een van de JebbiesXD

Zoo,, iik weet dus eigelijk niet wat iik hier moet typen.. ByeBye<33

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • Noah98

    Esther

    1 decennium geleden
  • missmeriam

    k lijk op joooooooooooooooo xD (lol)

    :P(flower)(lol)

    1 decennium geleden
  • Shinju

    ik lijk op jou xD

    1 decennium geleden
  • LustCaution

    je staat best coowl op die foto hoor:P
    en ik kan ook een (klein)beetje Japans:D

    1 decennium geleden
  • Glaedmir

    klijk op je :P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?