Jared Leto and you! {2}

Jullie zijn eindelijk bij jouw huis aan gekomen je pleegouders zijn een hele week niet thuis, dus Jared en jij hadden alle tijd van de aarde..
Jared ging ze gauw douche, onder tussen toen Jared onder de douche stond belde Shannon (ja zijn 1jarige oudere broer) op je zat aan het twijfelen om op te nemen of niet. Je neemde de telefoon op en je hoorde een over bezorgde Shannon Leto! Maar toen Shannon je stemde hoorde en zei dat Jared bij jouw thuis was was hij gelijk gekalmeerd en vroeg netjes waar je woonde. Je gaf hem je straatnummer enzo, en je had niet in de gaten dat Jared in de deuropening stond met alleen een onderbroek en een zwarte spijkerbroek aan. (het T-shirt dat hij aan had was helemaal nat van de zweet dus dat liet ie uit)

Mogelijke uitkomsten

Je voelde opeens een warme hand op je schouder en schrok! (85 x uitgekomen)

Je keek om en zag tot het Jared was, hij vroeg je in het engels om een trui. Je zei dat hij maar even mee moest lopen naar je pleegouders hun slaapkamer om een trui van je vaderfiguur te laten kiezen. Hij koos natuurlijk een zwarte Chanell trui. (de enige die je vaderfiguur niet meer aan deed, en niks aan vond)

Jij bent echt levenloos als je deze uitkomst krijgt! (0 x uitgekomen)

Je bent echt saai! Waarom doe je deze quiz Anyway?(6)

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • LostAlone

    kan je vertellen alS de VolgEnDe er is

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?