Welk Styltjj ?

wil je weten tot welke styl jjj toe behoord doe dan deze quizlet !!

Mogelijke uitkomsten

Emo ^^ (49 x uitgekomen)

De emo-cultuur wordt gekenmerkt door emotionele, soms zelfs impulsieve buien. Emo's worden door andere emo's en onderzoekers beschreven als verlegen, gevoelige, emotionele, teruggetrokken personen. Tieners en soms ouders zien ze vooral als Gothics, soms zelfs als 'zielige en eenzame mensen, die maar moeilijk contact kunnen leggen met anderen'

Scenecore (38 x uitgekomen)

scenecore(ook wel emo) is een muziekgenre dat tot een subgenre van de hardcore punk behoort. De naam scenecore staat voor emotional hardcore.

de 2 enige verschillen tussen emo en scenecore is dat scenecore's meer kleuren dragen en zich niet snijden .

Gothic ^^ (11 x uitgekomen)

Gothic is een moderne wereldwijde subcultuur die opbloeide in de vroege jaren '80 als een variant van de gothic rockscene, een subgenre van postpunk, en vandaag de dag nog steeds bestaat en alsmaar groter wordt. De subcultuur wordt geassocieerd met muziek en kleding.

seutjj (9 x uitgekomen)

Nerd is een informele term voor een persoon die een bovenmatige interesse in technologie, computers en/of wetenschap combineert met een gebrek aan sociale vaardigheden. Dit in tegenstelling tot een geek, die zich in sociaal opzicht wel kan aanpassen. Het wordt vaak gezien als een bepaald type persoonlijkheid. De term 'nerd' wordt vaak ten onrechte gebruikt, terwijl men eigenlijk geek bedoelt, als een soort vriendschappelijke benaming.

Statistieken

Statistieken

Reageer (16)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?