Game X-perience

Ben je dé quizkenner van Game X-perience??

Doe dan de quiz en ontvang aan het eind een nieuwe aanwijzing voor het vervolgen van de speurtocht!

Mogelijke uitkomsten

http://www.hyves.nl (51 x uitgekomen)

Gefeliciteerd! U heeft alle vragen goed beantwoord en krijgt nu de volgende link: http://www.hyves.nl. Kopieer deze link in de adresbalk en u kunt uw speurtocht vervolgen.

U moet op deze site een nieuw profiel aanmaken. Doorloop alle stappen om u aan te melden, en registreer uzelf als lid van Hyves. We zullen u nu de stappen uitleggen:

1) Op de homepage van Hyves bevindt zich rechtsboven een oranje button met daarop de tekst 'Gratis aanmelden'. Klik hier op.

2) Eenmaal aangekomen op de volgende pagina, vult u de gegevens over uzelf in. De gegevens met een ster zijn verplicht. Dit zijn de gegevens over uw naam, email, gebruikersnaam voor hyves, en uw wachtwoord.

3) U wordt ook gevraagd de controlecode in te voeren. Deze staat zeer onduidelijk weergegeven in een blauwe balk met blauwe letters. Vul deze letters uit deze blauwe balk in de lege witte balk hieronder in.

4) Als laatste moet u verplicht het veld 'Ik ga akkoord met de privacy-statement en de Gebruikersvoorwaarden' aanvinken. Klik hierna op 'aanmelden!' en u bent aangemeld!

Vervolgens moet u zich bij http://www.game-x-perience.hyves.nl aanmelden. Dit kunt u doen door in de menubalk links op 'lid worden' te klikken. Overigens, wanneer u al een profiel heeft op deze site, kunt u zich direct aanmelden bij de Game-X-perience hyve.

Wanneer u zich heeft aangemeld bij de Game-X-perience hyve, kunt op deze pagina op zoek gaan naar een nieuwe link. Veel succes!

Helaas, (nog) geen link! (13 x uitgekomen)

Helaas, u heeft onvoldoende vragen goed beantwoord. U heeft daarom de link voor het vervolgen van de speurtocht nog niet in uw bezit, probeer daarom nog eens de quiz. Wellicht heeft u dan meer geluk en kunt u alsnog uw weg vervolgen, op de digitale speurtocht van Game X-perience! Veel succes!!!

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • RIRI

    Kheb de link..(dance)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?