hoe is jouw ziel? (Met anime Plaatjes!)

wil je weten hoe jouw ziel is? doe dan snel deze Quizlet!

Ahw! wat lief! ik sta in de topquizzen vandaag (10-3-2011)
Omgosh! Nog een keer in de topquizzen! (3-4-2011)
WEER in de topquizzen? I love you people :$ (23-5-2011)
Jeej! Nog eens in de topquizzen! xD Zo vaak al! (29-11-2011)
Dank jullie wel lieve mensen!(H)

Mogelijke uitkomsten

Gevangen (2616 x uitgekomen)

jouw ziel is gevangen je zit vast in een eeuwige cirkel van pijn, je word vastgehouden door je pijn, die bekende pijn is alles wat je kent en het houd je eeuwig vast.
je wil blij zijn maar hoe hard je ook probeert het lukt niet en je word gevangen in verdriet
je bent ook een beetje als een verdrietige ziel alleen ben jij gevangene van je eigen problemen, je ziel is vastbesloten om verdrietig te zijn.
je bent een erg verdrietig persoon en je bent bang nieuwe dingen te proberen, je bent ook verlegen en je verbergt jezelf voor de wereld, de echte jij is gevangene in jezelf omdat je bang bent hem te laten zien

Verdrietig (3272 x uitgekomen)

jouw ziel is verdrietig je bent verdrietig en kan er niks aan doen, soms huil je gewoon omdat je niks anders kan bedenken, ze ziel is koud en duister, je vernietigd alle lol en je bent omsingeld door verdriet.
soms wil je dood om een einde aan de pijn te maken, zo erg doet het pijn.
je bent vaak verdrietig en toont dat door stilte, omdat je in die stilte kunt nadenken, over je pijn, je leven, alles.
je kan je pijn verbergen, omdat je niet wil dat iemand het merkt, ze zouden het toch niet begrijpen, ze weten niet hoe erg het is.

Verdwaald (1439 x uitgekomen)

jouw ziel is verdwaald, je bent jezelf kwijtgeraakt, ze ziel, je hele wezen. misschien ben je veranderd of je denkt gewoon over jezelf na, maar wat het ook is je begrijpt jezelf gewoon niet. je bent ook een beeje onzeker en verward van jezelf, wie je bent, wat je bent, waarom je hier bent, je reden van leven, soms zelfs, waarom je leeft. je bent gewoon heel onzeker, je ziel is gewoon verdwaald in het leven

Stil (1131 x uitgekomen)

jouw ziel is stil, je voelt je stil en koud van binnen, je kan gewoon niets voelen, maar als je dan iets voelt is het onbeschrijvelijke pijn.
je gaat het leven door terwijl je al het slechte wat was gebeurd probeerd te negeren, en ook al het slechte om je heen, omdat je hebt gemerkt dat je het eigenlijk allemaal niet aankan.

Dromerig (5530 x uitgekomen)

Jouw ziel is dromerig, jouw leven gaat in een waas voorbij omdat je altijd dagdroomt over het 1 en ander.
je hebt veel fantasie en gebruikt dat ook vaak om de wreedheden van de wereld te kunnen ontwijken.
misschien kijk je zelfs uit naar het slapen omdat je dromen je dan weer kunnen meeslepen in een eeuwigdurend avontuur waar je nooit uit wakker hoeft te worden.
je bent gewoon dromerig en je wou dat je in je fantasie kon leven, waarschijnlijk heb je absoluut geen concentratie waardoor je de hele dag gaat dagdromen.

Boos (2883 x uitgekomen)

jouw ziel is boos, je bent geen blij persoon en makkelijk boos te maken.
je word ook heel snel en vaak boos op mensen, je voelt je beter na zo'n woede aanval, maar later heb je er spijt van. je bent het gewend dingen op te kroppen en soms barst alles dan open en krijg je weer een woede aanval.
je ziel is gewoon kwaad op alles wat vaak uitloopt in een boze bui, maar eigenlijk heb je gewoon moeite alles te verdragen je gebruikt je woede om dat goed te maken, misschien ben je ook wel verdrietig.

Creatief (3266 x uitgekomen)

jouw ziel is creatief, je kan jezelf op een goede manier uitdrukken door kunst gedichten of muziek. je bent erg artistiek en je denkt anders over dingen als de meeste mensen, je bent een ideeen persoon! je bent ook een gezellig persoon en je doet het goed met kunst en muziek. je hebt ook een oog voor detail. je kan jezelf gewoon goed uitdrukken.

Blij (3731 x uitgekomen)

jouw ziel is blij, je bent blij met jezelf en hoe het leven is. je roeit met de riemen die je hebt en bent daar blij mee, je bent een erg sociaal persoon en vind uitgaan ook leuk, misschien niet met iedereen maar zeker met je vrienden. jij bent het type persoon dat altijd de positieve kant zoekt en probeert iedereen vrolijk te houden! je houd van leuke dingen en bent blij jezelf te zijn!

Statistieken

Statistieken

Reageer (2391)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?