Waar zijn jouw vleugels van gemaakt? (met Anime Plaatjes)

De titel zegt het, wil je het weten? doe dan gauw deze Quizlet.

DEZE QUIZLET IS NIET DOOR MIJ GEMAAKT! IK DEEL HEM ALLEEN MAAR MET JULLIE!

Mogelijke uitkomsten

Licht! (1918 x uitgekomen)

Jouw vleugels zijn gemaakt van licht.
je hebt een optimistische kijk op het leven in het algemeen. Je houd van het leven, je probeert hard om te geloven dat er in ieder mens iets goeds is hoe moeilijk het ook te zien is, je zou het waarschijnlijk nog kunnen opbrengen om een serie moordenaar te vergeven. Je staat bekend om je onschuld en je vergevende aard en mensen houden van je, of ze haten je om je onschuld.

IJzer! (770 x uitgekomen)

Jouw vleugels zijn gemaakt van ijzer.
Je bent een sterk persoon en er vastbesloten, jouw wil en geest zijn sterk en moeilijk te breken, maar het kan gebeuren in bepaalde situaties, je bent niet snel boos te maken en je maakt je ook niet druk om de problemen van de wereld, je bent ook wel eens de steun van diegene die wel boos of bezorgd zijn
Ze kijken naar je op vanwege je vriendschap en bescherming. En deze rol vind jij dan ook geweldig. Je vind het beter om alleen jezelf en diegene die je het dierbaarst zijn te beschermen.

Duisternis! (494 x uitgekomen)

Jouw vleugels zijn gemaakt van duisternis.
Je hebt een donkere pessimistische blik op het leven, en vind alleen zijn beter dan met een groep. Je kent de duisternis en al het slechte in deze wereld. Je vind het moeilijk om vrienden te maken omdat je eigenlijk niemand kan vertrouwen. Je maakt vaak vrienden met diegene die niet zo op je lijken, en het is moeilijk om ze kwijt te raken dus laat je ze maar blijven, hoewel je er niet al te blij mee bent.

Liefde! (1143 x uitgekomen)

Jouw vleugels zijn gemaakt van liefde.
Je hebt een geweldig karakter en vind het moeilijk iemand te haten, je zou ze dan meer niet aardig vinden dan haten. De mensen waar jij mee bevriend bent kun je dan ook alles vertellen en je kan heel erg goed met ze opschieten. Als er problemen opdoemen voor je dan sta jij aan de “goede kant” van alles en laat je iedereen zien dat het helemaal niet moeilijk is om lief te hebben, je kan een beetje koppig zijn van tijd tot tijd maar je probeert eraan te werken om jezelf en de mensen om je heen tevreden te houden en dat blijkt vermoeiend op meer dan 1 manier, probeer een beetje rustig aan te toen en maak je iets meer zorgen om jezelf.
Mensen houden van je, haten je of ze laten je gewoon en de buurt van je komen.

Haat! (242 x uitgekomen)

Jouw vleugels zijn gemaakt van haat.
Je haat de wereld en alles om je heen, elk levend ding haat je, je vind het beter om alleen te zijn en je bent vaker boos dan niet, je vertrouwt niemand anders dan jezelf en wanneer mensen proberen aardig tegen je te zijn negeer je ze. Je gaat voor niemand aan de kant en je ziet de wereld een beetje als een negatieve “schaduw”

Water! (463 x uitgekomen)

Jouw vleugels zijn gemaakt van water.
Je gaat mee met de stroming van alles, je beweegt mee met de verandering van alles en je klaagt niet maar accepteerd alles gewoon.
Je bent een persoon die alles accepteert zonder vragen, maar soms als mensen je pushen kan je boos worden en je aanvallen komen vaak ook zonder waarschuwing, maar je kan ook heel aardig zijn. Mensen vinden je eerder aardig dan dat ze je haten en anderen vinden jouw mogelijkheid om alles te accepteren vervelend of irritant.

Wind! (39 x uitgekomen)

Jouw vleugels zijn gemaakt van wind.
Je bent iemand die grappen maakt, je bent erg onvoorspelbaar en het is moeilijk te zeggen hoe je op bepaalde dingen zult reageren en als iemand denkt dat hij doorheeft hoe je in elkaar zit reageer jij precies zoals ze niet verwachten. Je kan het goed accepteren wanneer mensen je vertellen wat te doen maar op hetzelfde moment ze zover krijgen het zelf te doen. Je bent een zorgeloos persoon en je behoort niemand toe, je kijkt de wereld onverschillig aan, als het niks met jou te maken heeft kan het je niks schelen. Je pakt problemen pas aan als ze vlak voor je voeten liggen.

Aarde! (1215 x uitgekomen)

Jouw vleugels zijn gemaakt van aarde.
Je vind het jouw taak om de wereld te verbeteren, jij bent de meest volwassene van alle soorten vleugels en je denkt vaak 1 level hoger dan je leeftijd, je bent de moeder van de mensen om je heen en je neemt de volwassen rol in al je relaties, of je nou verliefd bent of gewoon vrienden. In het geheim wil je ook wel eens zo vrij zijn als de wind.

Katoen! (393 x uitgekomen)

Jouw vleugels zijn gemaakt van katoen.
Je bent een aardig persoon, makkelijk beschadigd op emotioneel niveau. Je verbergt jezelf wel eens maar dat is alleen al je er anderen mee kan helpen, soms denk je niet aan anderen voordat je handelt en zeg je iets wat anderen pijn doet. Soms zijn je acties, aardig en denk je aan de anderen rondom je. Het is moeilijk om de ware jou te ontdekken wanneer je zo hard probeert om anderen geen pijn te doen. Je weet hoe het voelt om gekwetst te zijn en je probeert anderen niet in de pijn onder te dompelen, de meeste adviezen die je geeft zijn van ervaring en je glimlach is iets dat de pijn verbergt.

Zijde! (406 x uitgekomen)

Jouw vleugels zijn gemaakt van zijde.
Veel onderhoud is een woord dat jou goed samenvat. Zorgen voor jou is moeilijk en je smaak is duur. Je neemt vreemd veel wraak en je aanvalsmethode is niet psychisch maar financieel of je helpt anderen hun reputatie om zeep. Je bent ook erg gierig, is het niet in relaties dan wel met spullen en geld. Je kan goed aanwijzen wat van jou is en als je ergens je zinnen op hebt gezet ze je alles op alles om het te krijgen. Je bent blind voor het licht en pijn in deze wereld en je hebt jezelf ervan afgesloten.

Statistieken

Statistieken

Reageer (756)

  • tigergirl

    liefde, eerder duisternis

    1 jaar geleden
  • Wolfwood

    Licht!
    Super leuke quiz blijft dit.. Ik weet nog toen ik een jaar of 10 was dat mijn eerste uitkomst Ijzer was, en ik daar apentrots op was xD
    Maar licht is een hele bijzondere uitkomst <3

    3 jaar geleden
  • Ilsetromp01

    Liefde

    6 jaar geleden
  • Rotkit

    Liefde

    6 jaar geleden
  • MrsFitz

    Licht? Nu voel ik me een veel beter mens :)

    6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?