Welk voetbaltalent ben jij?

Ben jij een echt voetbaltalentje? Zo ja welke ben jij dan? Bepaal dat hier bij deze Quiz!!

Mogelijke uitkomsten

Sergio Ramos (20 x uitgekomen)

Je bent de opjager van het team. Je kan tegen een stootje en waar je op kan bouwen, bouw jij op. Een echte aanvoerder.

Theo Walcott (10 x uitgekomen)

Jij bent de wervelwind. Als jij op snelheid bent kom je iedereen voorbij. Jij bent jong en zit al in eerste teams. Met je goede voorzetten geef jij vaak de beslissende pase voor het doelpunt. Jij bent de koning van de assist.

Alexandre Pato (24 x uitgekomen)

Jij bent een dodelijke spits met snelheid. Eén diepe bal betekent een treffer. 1 op 1 met de keeper ben je niet te houden. Scoort makkelijk uit indivuduele acties en met voorzetten? Dan ben je altijd eerder bij de bal dan je tegenstander.

Francesc Fŕbregas (77 x uitgekomen)

Jij bent de ultieme spelverdeler. Zowel aanvallend als verdedigent. Een slimme voetballer, mooie paas,een van de smaakmakers van het elftal, en vooral een lekker schot.Weer of geen weer jij gooit altijd de beuk erin.
Jij bent een echte speler waarvoor de fans naar het stadion komen.

Diego (37 x uitgekomen)

Jij bent een echte nummer 10. Jij hebt alles in huis: een goede dribbel, goede passes, goede inzet en natuurlijk een heel goed schot. Je shirtjes gaan als warme broodjes over de toonbank. Jij bent een echte vedette.
Alleen in verdedigen heb je niet altijd zin.

Nani (6 x uitgekomen)

Jij bent verliefd op de bal. Als jij de bal hebt wil je er alles mee doen. Een panna, een akka, alles wat je in huis hebt haal je uit je trucendoos. Het enige wat je wil is langs je verdediger komen en scoren of een voorzet geven.
Jij bent een echte mooi weer voetballer.

Vincent Kompany (15 x uitgekomen)

Jij hebt maar één doel voor ogen en dat is de bal afpakken van je aanvaller. Het liefst vreet je hem helemaal op. Jij bent geen nonsens voetballer. Jij hebt goede voetballende capiciteiten. Je komt vaak naar voren met een corner of vrije trap en kopt de bal dan ook vaak tegen het net.

Giovanni Dos Santos (16 x uitgekomen)

Jij ben een plaaggeest voor de verdedigers. Je hebt geen krachtig schot maar wel een zuiver schot en hebt daarom ook scorend vermogen. Het liefst sta jij aan de zijlijn de bal in de voeten te vragen. Je houd ervan om tussen de sterren te voetballen.

Royston Drenthe (25 x uitgekomen)

Jouw maakt het niet uit waar je speelt. Als de trainer wil dat je daar speelt ga je daar spelen. Heeft je team je daar nodig speel je daar. Je hebt duelkracht en wint daarom ook veel duels. Maar als je mee naar voren kan dan twijfel je niet. Je ontwikkelt je snel en wil graag leren. Langs de vleugels ren jij je rot.Je maalt niet om een schaartje meer of minder. Voor of achter, links of rechts. Jij bent er klaar voor.

Ryan Babel (12 x uitgekomen)

Jij bent snel en hebt passerend vermogen. Je bent niet altijd gelukkig met je acties. Met je goede schot maak je soms onverwachte goals van een verre afstand. Je wilt snel leren. De bal moet voor je rechterbeen liggen anders kan en doe je er niks mee. Je bent lui en verdedigt daarom vaak niet mee.
De ene wedstrijd speel je als een natte krant de andere keer speel je de sterren van de hemel.

Anderson (2 x uitgekomen)

Jij bent een prima speler.Je bent slim. Een sierlijke voetballer met veel over en inzicht. Je maakt van niks een kant. Jij hebt altijd dreiging. Als jij de bal aan je voeten hebt is er veel drang naar voren. Verdedigen laat jij het liefst aan je teammaten over.

Obi Mikel (77 x uitgekomen)

Jij bent een echt controleur. Je maakt soms slimme overtredingen zonder een gele of rode kaart te krijgen. Je bent niet de beste voetballer maar heeft alles over voor zijn team. Leest het spel goed en is belangrijk in de opbouw. Je bent sterk aan de bal en leidt ook weinig balverlies. Jij zet je altijd voor 100% in.

Sergio Aguero (4 x uitgekomen)

een moderne spits, Die goed kan meevoetballen, snel is, en makkelijk scoort. niet altijd even succesvol maar je hebt talent en aanleg om de beste speler van de wereld te worden

Statistieken

Statistieken

Reageer (13)

  • CrazyChicken

    Ramos:Y)

    1 decennium geleden
  • AncaRamona

    Obi Mikel

    1 decennium geleden
  • Chasassyeon

    Deze keer Diego...das al beter!

    speelt ie nog bij Werder Bremen?

    DAN IS IE GOED!!!

    En toch FCB is beter!

    1 decennium geleden
  • mrsramos

    Francesc Fàbregas

    1 decennium geleden
  • Chasassyeon

    Royston Drenthe...Hij is goed alleen hij speelt bij Real Madrid..Giovanni dos santos is beter (puh) FC BARCELONA!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?