Our Super Sweet 16 - 3

Da derdeee

Mogelijke uitkomsten

We're gonna Party Party! (21 x uitgekomen)

Na het nummer verdwijnen ze nog niet vn het podium en Bill zegt;"We zouden eerst niet komen, omdat we een concert hadden, mr de Arena wr het was, was dubbel geboekt en dus konden we alsnog hier naartoe! Mr nu willen we niet lullig doen en na 1 nmmr alweer verdwijnen, we willen er meer spelen! Mr eerst willen Nanda en Christa het podium opkomen?!" Je kijkt Christa aan mr die is al bij het trappetje vn het podium. Je rent d'r achterna en samen lopen jullie het podium op. Bill vraagt of jullie het volgende nmmr mee willen zingen. Jullie knikken en Tom, Georg en Gus zetten het nmmr Der letzte tag in. Jullie verwachten dt je om de beurt een microfoon vr je neus krijgt gedouwt mr jullie krijgen gwn een eigen. Je kijkt nr Christa en die is al aan het zingen en gt er helemaal in op. Je voelt hoe je lichaam op het ritme begint te bewegen en opeens zing je helemaal niet mr dans je alleen mr zoals je nog nooit hebt gedanst. Als het nmmr is afgelopen doe je je ogen weer open en jullie krijgen een kanon vn applaus.

Christa pov;
De adrenaline knalt door je lichaam en je hebt zin het hele podium rond te stuiteren als een stuiterbal mr je weet je in te houden. Jij en Nanda mogen de hele tijd op het podium staan! Na Der letzte tag komen nog Love is dead, Spring nicht, An deiner seite [ich bin da], en Heilig! Na het optreden wt op een concert begon te lijken is afgelopen, gaan jullie backstage en drinken wt uit een flesje water. De jongens komen ook backstage en je voelt je warm als Bill een arm om je schouder heen slaat. Bill;"Je kan goed zingen zeg!" Tom;"En Nanda kan belachelijk goed dansen, egwel sexy:|" Je ziet dat Nanda begint te blozen en zelf kruipt er ook een blos in je hals. Opeens horen jullie een knal en dan keihard;"HEY HEY YOU YOU I DONT LIKE YOUR GIRLFRIEND!" Je kijkt tegelijkertijd met Nanda naar het podium en daar staat Avril te dansen, te springen en te zingen.

Müssen wir weiter gehen?

LALALALAAAAAAA (14 x uitgekomen)

Dese nmmrs moeten jullie ff luisteren; 30 Seconds to mars met; The Kill, Attack, A Beautiful Lie, From Yesterdat:D(dance)

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • DudeS

    AVRILLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL (yeah)
    TOKIOHOTELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL _O_
    SKYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE (dance)
    GEORGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG(H)(H)(H)(H)

    CHRISTTAAA && NAANNNDDAAAA (H)(H)(H)(flower)(flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?