Wat voor soort vakantie past het best bij jou?

Op vakantie gaan vindt iedereen natuurlijk hartstikke leuk. Even niet naar school of het werk. Maar even lekker relaxen... of juist een hele actieve vakantie? Wat past het best bij jou? Beantwoord de vragen en je weet het! Bovendien is dit heel handig want je krijgt gelijk tips en links!
Veel succes!

Mogelijke uitkomsten

Een wandelvakantie (0 x uitgekomen)

Je houdt van de natuur en je vindt het prachtig om daar doorheen te wandelen. Het overnachten doe je niet in van die luxe dingen, maar gewoon op een camping in de natuur. Brommende auto's die voorbij komen vind je niks, lekker rustig moet het zijn!
Jij bent dus een echte wandelaar!

Een strandvakantie (21 x uitgekomen)

Jij houdt van een vakantie waar je niks anders hoeft te doen dan naar het strand lopen en daar gaan liggen. Lekker relaxen dus... Het hotel moet zoveel mogelijk luxe facaliteiten hebben en je moet lekker kunnen bakken op het strand. Kortom, jij vind een vakantie aan het strand het leukst!

Een actieve vakantie (11 x uitgekomen)

Jij houdt van een actieve vakantie. Dat houdt in dat je het liefst naar een camping gaat en vanaf daar lekker gaat kanoën of mountainbiken. Maar een dagje op de camping lekker blijven is ook weleens lekker. Jij houdt dus van een vakantie waar lekker veel te doen is!

Een culturele vakantie (2 x uitgekomen)

Het maakt jou niet uit in wat voor een verblijf je bent, als er maar iets ouds in de buurt is. Door een schitterend oud dorpje wandelen, een museum bezoeken, voor jou is er niks leukers dan dat.
Jij houdt dus van een culturele vakantie!

Wintersport! (4 x uitgekomen)

Voor jou is er niks leukers dan op wintersport gaan! Lekker skien of snowboarden op de piste. En daarna naar de apres-skihut! Een echte wintersporter dus!

Safari (4 x uitgekomen)

Jij vindt niks leuker dan dieren uit Afrika bekijken. Met een jeep langs kuddes zebra's of de leeuwen rijden: geweldig. Een echt safarimens!

Stedentrip (0 x uitgekomen)

Jouw favoriete vakantie is een stedentrip. Het hoeft niet zolang, gewoon een weekje ofzo. Het liefst in een hotel want je bent toch de hele dag weg. Bekende monumenten bewonderen is voor jou het leukste wat er is. Het liefst ga je dus op stedentrip naar bijv. London, Barcelona of Parijs.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • Prokiller741

    Safari <3

    9 jaar geleden
  • BastilleDan

    Strand , maar ik hou van elke soort vakantie :p

    1 decennium geleden
  • toyfoxy

    actieve vakantie

    1 decennium geleden
  • xDevilxInMex

    strandvakantie

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?