now you're not there anymore [JB] 09

ja eindelijk het volgende deel,
ik lig al 2 weken ziek op bed.
daarom ben ik er dus niet geweest.
i'm very sorry !

xXx

Mogelijke uitkomsten

ja in de volgende ontmoet ze ^^ (14 x uitgekomen)

het eerste uur. ik slaak een diepe zucht. gelukkig zit ik hier naast Laurie en zit anouk voor ons, anders kon ik echt niet wakker blijven. "heeft er iemand nog een formulier voor Madame tussauds?" "JAAAWAZAA" Ik spring luid op. en blozend ga ik héél snel weer zitten. "blijkbaar heeft Mevrouw Iza er heel veel zin in." zegt onze lerares lachend. "ja mevrouw." blozend pak ik het papier. Vannochtend wilde mijn moeder het eindelijk tekenen, dus het staat vast dat ik mee mag! mijn dag kan niet meer stuk!

-na schooltijd-

Anouk tikt me aan. "dat was ook echt zo'n actie voor jou om op te springen bij nederlands he!" ik glimlach en maak een gek huppelsprongetje. "nou en, ik ben zo blij!!"

- 5 dagen later -

" izaaaaaaaaa opstaan, je moet naar school en morgen naar amsterdam!" "WHAAAAAAAAAA" en ik gil alles bij elkaar. mijn moeder kijkt boos om de hoek van me kamer, maar als ze ziet dat ik met mijn kussen in de lucht aan t gooien ben schiet ze in de lach. "kom op drentel, aankleden!" ik ren naar mijn kast. ik trek een spijkerbroek uit de kast met een zwart t-shirtje met v-hals en een wit hemdje voor eroverheen. half dansend ga ik de douche in en als ik eruit kom ben ik nog wakkerder. ik kleed me aan, doe wat make-up op en loop naar beneden. mijn moeder heeft al brood voor me gesmeerd wat ik snel opeet. ik ren weer naar boven, poets mijn tanden, pak mijn tas en ren weer naar beneden. "mam ik ben weg" ik geef der snel een kus op haar wang en ren naar mijn fiets.

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • AnnaBeerx3

    Yessaaa!! She is going to madame weetikveel wat >< xD
    Hopelijk ben je snel weer beter :)

    Snel verderr!! :D

    1 decennium geleden
  • Dazzled

    Yeaaaaah 8D
    Super ^^
    Snel verder :Y)
    Loveit<3

    1 decennium geleden
  • coloredwords

    Ghé! Dat heb ik ook gedaan! Ook tijdens nederlands, maar toen kreeg ik wel een nota :X
    Snél Verder gaan héa:Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?