Ben jij een trouwe vriend?

Ben jij een goede vriend? Kunnen je vrienden op je rekenen of vertel je alles door? Met deze quizlet kom je het meteen te weten.!

Mogelijke uitkomsten

Een trouwe vriend (17 x uitgekomen)

Jij bent echt een supervriend! Mensen kunnen je vertrouwen en wat ze je vertellen, draag je mee in je hart. Verder vind je het vreselijk om anderen buiten te sluiten en hoe groter de groep is, hoe gezelliger! Je kunt met iedereen goed opschieten en dat weten je vrienden. Ondanks dat ze je niet altijd respecteren en jullie soms ruzie hebben, versterkt dit jullie band. Toch moet je opletten dat je niet te veel met je laat sollen. Sommige mensen hebben er een snelle hand in om je vertrouwen te winnen en alleen je vriend willen zijn omdat je nuttig bent. Kom eens voor jezelf op en wees niet bang om je mening te tonen! Jij bent namelijk net zoveel waard als ieder ander!

Best een goede vriend (4 x uitgekomen)

Je kunt goed met je vrienden om gaan, maar als het erop aan komt kies je toch liever voor jezelf. Je vind het leuk om dingen met je vrienden te doen. Je bent erg nieuwsgierig en dat leidt soms tot ruzie. Je kunt soms een beetje opdringerig zijn en als mensen je een geheim vertellen heb je moeite om het voor je te houden. Ondanks dat je soms een beetje een flapuit bent, kunnen mensen toch goed met je overweg. Probeer wat te werken aan het niet doorvertellen van geheimen, en dan kom je een heel end!

Oeih! Dat is niet zo goed! (1 x uitgekomen)

Jij bent niet zo'n goede vriend. Je bent een ongeloofelijke flapuit en slaat een sappige roddel zeker niet af! Mensen vertrouwen je daarom niet snel en zijn niet graag vrienden met je. Misschien komt het doordat je te gesloten bent of omdat je moeite hebt met vrienden maken. Mensen zien er niet naar uit om met je om te gaan en daardoor word je vaak buitengesloten. Probeer hier wat aan te doen! Praat eens met je vrienden of vraag eens of ze wat leuks willen gaan doen na school. Met een beetje interesse kom je al heel ver!

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Tinderbox

    Best..
    Najah zeg.
    xD

    1 decennium geleden
  • Kelly13

    best een goede vriendin(L)
    I know!
    I love my chiks!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?