lucky or unlucky with bill [1]

paspoort !!
naam : Cela
leeftijd : 14
lengte : 1,73
kleur haar : zwart
karakter : Lief betrouwaar grappig en feestbeest !
hobbies : spele met de band (idiot!) feeste lol hebbe met vrienden rondhange in de stad en de rest zie je wel.. ! ;)

Mogelijke uitkomsten

De gitaarenwinkel (15 x uitgekomen)

*jij pf*
je staat loopt de gitaren winkel binnen met je vriendin rowi.
jullie lopen naar de rekken en kijke naar de gitaren.
opeens zie je de deur open gaan en er komen 2 jongens naar binnen.
de 1e met lang zwart haar en muts en zonnebril op.
de 2e met een zonnebril en muts op en oversizede kleren
je denkt : okee ik wist niet dat het zó koud was xD nouja laat ze maar.
je draait je weer terug naar het rek en pakt er een zwarte akoestische gitaar uit. rowi heeft het gezien en komt naar je toe gelopen. rowi: woow die is sexy! probeer je hem niet uit? =P jij : jaja ik ga al xD. je loopt met de gitaar in je handen naar een krukje en begint in die nacht te spelen terwijl rowi toekijkt.

*bill pf*
tom en ik zijn klaar in de winkel en we willen naar buiten lopen.
totdat ik plots een bekend liedje hoor. jij: tom! hoor us.. *luisterd aandachtig*
tom: eej iemand zit hier in die nacht te spele.. =O jij : het komt vn daar achter.. ik ga ff kijke oke?
tom: oke ik ga wel mee.=) ik en tom lopen naar de plek waar de muziek vanaf komt. het komt van achter de rekken. die plek kun je vanaf de kassa niet zien.we lopen erna toe en zien 2 meisjes. de 1 speelt gitaar en zingt de ander staat erbij en luitsterd ernaar. ik en tom blijven er ook bij staan en luisteren aandachtig.

*jij pf*
ik zie ineens dat die 2 gaste van net er ook bij zijn komen staan en aan het luisteren zijn. oh shit ik hoop maar niet dat ik rood word of dat ze me slecht vinde ofzo =$ ochjaa het liedje is toch al bijna afgelopen.. ik: Du bist alles was ich bin Und alles was durch meine Adern fließt… meteen toen ik klaar was kreeg ik een aplausje van de mensen die om me heen stonden (ook de vreemde jongens dus ;)) ik sta op en houd de gitaar nog steeds vast.
rowi : eeej dat was goed man! ik : dankje =) de jongens komen naar ons toegelopen. jongen: heej jij bent goed man! moet je echt iets mee doen. jij : oh dankje *bloos* jongen: hoe heet je eigeluk? ik: uhm cela en dit is mn vriendin rowi. en hoe heet jij ?
jongen: ik ben bill *zet zijn zonnebril af* en dit is mn broer tom.
jij en rowi : =O van Tokio hotel ?
tom: jep dat zijn wij *bigsmile*
rowi: woow wat doen jullie hier in Venlo ?
bill: tom moest nog wat dinge hale voor zijn gitaar en toen ben ik maar mee gegaan, maar ik moest wel zo gaan anders zoude we herkend worde. ;)
jij: jaa dat snap ik =) *heel lang babbel gesprek* bill: en ga je die gitaar kope ? jij: ik denk het niet ik heb net te weinig geld dus,nee. bill: ik kan je wel wat lene? =D
jij: dat is heel aardig ma ik kan je niet terug betale sorry.=( bill: nou dan gaan we gewoon un keer samen uit. dan betaal je me op die manier terug =D jij: oke is goed =) dankje. *lacht vriendeluk* tom: *op kinderlijke manier * bill we moete gaahaan =P bill: jaa w8 ff.. bill pakt zijn portemone uit zijn kontzak xD en haalt daar voldoende geld uit en geeft dat aan jou.
jij: bedankt heh.. bill : is al goed maar ik moet nu gaan.. tom word ongeduldig xD zou ik je nummer moge? jij: ja sgoed. jij geeft hem je nummer en bill toetst het in op zijn mobiel. tom: BILL ! kome nuuu! *nep boos* bill : ik kom er aan ! bill: ik sms je. jij : okee doeii ! =) bill : doei *knipoog* en hij loopt samen met tom weg.. jij en rowi lope naar de kassa en betale.. de hele dag hebbe jullie nog lol en prate jullie er nog over. dan is het half 6 en jullie moete naar huis.. *tijdsprong* savonds heb je je omgekleed en sms je nog eve met rowi.. als het half 1 is ga je slapen.. drome over vndaag.. drome over bill.. ^^


reacties !! xx

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • MusicPearl

    super Vet,, '
    echt verder goan ;)
    echt grappiig um mien naam trug te zeen xD

    xX (H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?