Welke 'bijrol' van The O.C ben jij ?

Bij The O.C. is het niet alleen de meestbekende Ryan, Marissa, Seth, Julie, Kirsten, Sandy en Summer. Er zijn ook mensen die komen en gaan zoals Volchok, Anna, Lindsay, Sadie, ..

Mogelijke uitkomsten

Lindsey (6 x uitgekomen)

Jij bent de slimme, iets wat seuterige Lindsey. Al snel verover je Ryans hart en blijk je dan de dochter van Caleb te zijn. Je bent zeer verstandig en neemt altijd de juiste keuze.

Sadie (0 x uitgekomen)

Sadie, na de dood van je neef Johnny kom jij opdagen, je flirt wat met Ryan maar jullie blijven vrienden tot het gedaan is tussen hem en Marissa. Dan sla jij je slag, maar dat blijkt misschien toch niet zo een goede keuze te zijn.

Volchok (1 x uitgekomen)

Jij bent die vieze gluiperige Volchok, die iedereen pest en opjaagt. Na een tijd begin je met Marissa en dan zorg je ook voor haar einde. Je jaagt Ryan op en begint ook nog met Casey.

Dawn (0 x uitgekomen)

Dawn, lieve, bezorgde, alcoholverslaafde moeder van Ryan. Je hebt altijd verkeerde vriendjes maar komt dan toch op je pootjes terecht.

Zach (0 x uitgekomen)

Jij bent die van-strip-houdende-waterpolospeler !
Seth vind je geweldig tot dat hij weet dat jij nu uitgaat met Summer. Je begint een graphic-novel met Seth en krijgt hem helemaal in ruil voor Summer.

Alex (3 x uitgekomen)

Ruige Alex. Uitbaatster van de zo vaak voorkomende 'Bait Shop' en Seth's vriendinnetje. Maar als het met Seth dan toch niet lukt ben je één van Marissa's experimenten.

Trey (0 x uitgekomen)

Trey, de grote broer van Ryan. Je papt met het drugsmeisje aan maar ziet dat iemand anders je meer bevalt. Met wat drugs probeer je haar ook te versieren. Maar als Ryan er achter komt dat je Marissa aanviel..

Oliver (0 x uitgekomen)

Dat Oliver helemaal gek was, zegt natuurlijk niks ovr jou. Maar Oliver was helemaal niet goed in zijn hoofd. Hij probeert Marissa voor hem te winnen en dreigt anders zelfmoord te plegen.. :S

Anna (7 x uitgekomen)

Yeey, het eerste vriendinnetje van Seth. Wat begint met pure vriendschap en Summer proberen jaloers maken eindigt in een schattige romance. Maar blijkt toch niet heel goed te zijn.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Noah98

    Anna...Hoi Charlotte, heb net je profiel bekeken...en blijkbaar woon je niet ver van mij...:D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?