Wat kun jij het beste worden binnen het Leger?

Je hebt heel veel taken binnen het Leger. Wordt je een Soldaat, of iets anders....? Er zijn genoeg beroepen binnen het Leger, dus er zit vast wel iets voor je bij. Doe deze test, en kom erachter welk beroep jij het beste kunt worden in het Leger!

Mogelijke uitkomsten

Sergeant (193 x uitgekomen)

Jij kan zo Sergeant in het Leger worden! Een Sergeant is een onderofficier, en heeft redelijk veel te zeggen binnen het Leger. Je wordt dan ook geeërd door de groep! Jij kan goed de leiding nemen, en kan snel beslissingen maken. Jij laat anderen liever hard rennen, maar geeft wel de leiding over ze. Een Sergeant zegt wat de Soldaten moeten doen, en bepaalt welke beslissingen er gemaakt worden. En die taken passen perfect bij jou!

Soldaat (347 x uitgekomen)

Jij kan het beste Soldaat worden in het Leger! Jij vindt het leuk om vies te worden en te struinen in de bossen. Jij kan goed overweg met geweren, en vindt het dan ook leuk om ergens op te schieten. Jij helpt de mensheid graag (op een soms nogal gewelddadige manier), en bent dan ook in staat je in gevaarlijke gebieden te tonen. Van luxe moet jij niet zoveel hebben, jij slaapt liever in een tentje of in een kazerne. Soldaat, dat kun jij het beste worden in het Leger!

Bewaker (89 x uitgekomen)

Jij kunt in het Leger het beste als Bewaker werken bij de Beveiligings Beambte! Jij beschermt je eigen gebied graag, maar dan van een ander ook. Jij zorgt er graag voor dat anderen geen gevaar lopen (dat er dus geen vijanden bij jullie basis komen). Jij vindt actie op z'n tijd wel leuk, maar niet de hele tijd. Als bewaker mag je lekker lang staan wachten bij de slagbomen met een geweer in je hand, waar je goed moet oppassen of er geen vijanden aan komen.

Administrateur (9 x uitgekomen)

Een moeilijk woord, maar het is niet meer dan je bezig houden met het Geld en andere van dat soort zaken binnen het Leger. Als je van economie en Geld houdt, is dit zeker wat voor jou. Anders misschien ook wel. Je kan bij dit beroep bijvoorbeeld het salaris aan de Soldaten geven en je houdt bij hoeveel geld er nog is. Als je dus niet zo van Geld houdt kan dit ook een leuk beroep zijn, want je maakt ook roosters voor alle Soldaten, wanneer ze dus naar de Kazerne moeten komen voor oefeningen enzo. Dat kun jij het beste doen binnen het Leger!

Schoonmaker (9 x uitgekomen)

Jij bent niet geschikt voor het Leger! Maar als je toch bij het Leger wilt horen, kun je er net zo goed schoonmaken. Daar ben je namelijk wel geschikt voor! Je hebt een hekel aan vuiligheid, en vindt schoonmaken daarom ook niet zo erg. Misschien kun je er eens solliciteren als schoonmaker/schoonmaakster. Het schijnt dat er in de meeste Legers erg weinig schoonmakers zijn, dus je zou er makkelijk kunnen werken.

Ongeschikt (11 x uitgekomen)

Jij bent niet eens geschikt voor het Leger! Jij neemt het daar allemaal niet zo serieus, en jij moet veelste snel lachen om al die dingen. Jij hangt daar meer een beetje de Lolbroek uit. Tenslotte geef je al te snel op als het om Sporten gaat. Het Leger is gewoon een te ruige wereld voor je. Blijf jij je maar gewoon bezig houden met make-up enzo, dan heeft niemand last van je.

Statistieken

Statistieken

Reageer (15)

  • Aynur

    Sergeant! Klopt!

    7 jaar geleden
  • LunaWarrior

    Sldaat

    7 jaar geleden
  • Slytheriin

    Sergeant.

    1 decennium geleden
  • GilbertBro

    @ blackeye;
    Veel geluk!!!

    Ik heb soldaat (:
    Over een halfjaar word ik opgeleid als tattooeur, maar als dat niet wil lukken, ga ik het leger in (of dat hoop ik toch)

    XxX R :3

    1 decennium geleden
  • Slytheriin

    Soldaat <3.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?