KIDNAPPED with you're dreamboy! [3]

vervolg op 2! =)

Laat Reacties achter, anders weet ik niet of jullie willen dat ik doorga of niet!

Danke Schön!
Vielen Dank!

Mogelijke uitkomsten

Je ontmoet ... ^^ (35 x uitgekomen)

De leidsters hebben iedereen gevraagd om naar de lobby van het hotel te komen.
Iedereen is er aangekomen, en de leidsters geven informatie over wat er gaat gebeuren.
‘voor elke dag staat er een andere activiteit gepland’ hoor je een leidster zeggen. ‘We hebben een stadsrally geplant, een survival day, zwemmen, bowlen, fietstocht enzovoort, Maar voor de vakantie in te zetten, hebben we een party avond georganiseerd.’
De hele groep meisjes geven een luide kik als blijdschap. Jij, Marcy en Alex omhelsen elkaar. ‘vanavond gaan we op stap!’ roepen jullie alledrie in koor.
‘Om half 10 vertrekken we naar een fuif, waar we samen naartoe gaan. Eens we daar zijn, mag ieder haar eigen weg gaan, maar we blijven in de fuifzaal. Iedereen mag kiezen hoelaat zij naar huis gaat, maar om 2 uur ten laatste moet iedereen terug op hun kamer zijn. Dan controleren we wie er zijn. Er zal een sanctie volgen voor degene die er dan niet zijn. Is dat begrepen?’
Iedereen knikt braaf ‘Ja’ en vertrekken naar hun kamer om hun klaar te maken.
Ook jij, Marcy en Alex lopen naar jullie kamer. Jullie doen je mooiste fuifkleren aan en zetten jullie mooi op, stylen elkaars haren en helpen elkaar bij het schminken. Om 9 uur kijken jullie naar elkaar. ‘We zijn affe meisjes!’ roept Alex. ‘De jongens gaan niet weten wat ze zien!’ roep je blij. ‘Come on Girls, we gotta Party!’ roept Marcy terwijl ze naar de deur loopt en die openhoud voor jou en Alex. ‘YES, we do!’ roept Alex blij en jullie lopen naar beneden.

De fuifzaal ligt één straat verder dan het hotel. Jullie zijn aangekomen aan de fuifzaal en lopen naar binnen. Op de achtergrond hoor je de leidsters nog zeggen: ‘En vergeet niet meisjes, ten laatste om 2 uur terug in het hotel!’ ‘Jaja’ denk je vervelend en je loopt de fuifzaal binnen.

‘Tina, is dat niets voor jou?’ roept Alex boven de harde muziek uit in je oor terwijl ze naar een jongen wijst. ‘Ja, hij is wel knap.’ ‘knap!?’ roept Alex terug. ‘Hij is heet!’
‘Ga naar hem toe, Tina!’ hoor je Marcy zeggen terwijl zij en Alex je in zijn richting duwen.
Je loopt naar die jongen toe. ‘Hey’ zeg je een beetje verlegen tegen hem. ‘Hey mooi meisje!’ zegt de jongen terug. ‘hoe heet je?’ ‘Tina, en jij?’ ‘Hallo Tina, Ik ben Jeroen, Wil je dansen?’ ‘Ja, graag’ zeg je en je legt je armen in zijn nek, hij legt de zijne op jou heupen en jullie dansen op de slow.
Jullie dansen en praten nog veel tot Alex je komt zeggen dat het kwart voor vier is en dat jullie terug naar het hotel moeten gaan. ‘Ga maar, ik zal haar wel naar het hotel brengen.’ Zegt Jeroen op een lieve toon. ‘Nee, ze moet nu meekomen, we moeten om 2 uur in het hotel terug zijn.’ Zegt Alex opdringerig. ‘Ja, ik breng haar wel!’ schreeuwt hij.
‘Ga maar Alex.’ Zeg je geruststellend tegen Alex. Alex kijkt je ongerust aan en vertrekt dan met Marcy de fuifzaal uit, terug naar het hotel.
Vijf minuten later, om tien voor 4, lopen jij en Jeroen de fuifzaal uit. Je stapt in zijn auto en je gaat vooraan naast hem zitten op de passagierszetel.
Hij start de auto zonder iets te zeggen, en rijd de straat uit. Dan slaat hij linksaf. ‘Euhmm, Jeroen, ik wil niet moeilijk doen hé, maar je moest rechts afslaan. Je rijdt verkeerd.’ ‘DOE DAN NIET MOEILIJK!’ roept Jeroen kwaad zonder naar je te kijken.

Nein (0 x uitgekomen)

///////////

^_^ (0 x uitgekomen)

//////////

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?