KIDNAPPED with you're dreamboy! [4]

Hier is vier! =)
Have fun!
en vergeet geen reacties te geven!
dankuwel!

bye!

Mogelijke uitkomsten

Het wordt een erge nacht! (45 x uitgekomen)

‘Stop de auto, ik ga wel te voet!’ zeg je krachtig. ‘ZWIJG!’ roept hij kwaad terug terwijl hij het park van Berlijn in rijd. Hij stopt de auto en stapt uit. Hij houd je deur open en doet teken dat je uit moet stappen. Hij duwt je op een bankje dat vlak naast de auto staat en gaat langs je zitten, met zijn arm over je schouder. ‘Tina, …’ begint hij, ‘je bent echt een héél mooi meisje.’ ‘dankje’ zeg je verlegen terug. Jeroen komt met zijn hoofd dichter bij het jouwe, en zijn hand raakt je wang aan. Zijn lippen zijn maar één centimeter van de jouwe verwijderd. Je denkt dat hij je gaat kussen, als hij ineens met zijn hand naar je broeksknoop gaat. ‘Hoe oud ben je eigenlijk Tina?’ vraagt hij je zacht. ‘Ik ben … euhhmm … ik ben 16.’ zeg je hakkelig van de zenuwen. Hij komt met zijn gezicht naar je oor. ‘Ik ben 20’ fluistert hij dan. ‘Wat!? 20??’ denk je. ‘Ik dacht eigenlijk dat je nog maar 18 was’ zeg je verlegen. ‘Dat denken er wel meer’ ‘Hoezo meer?’ vraag je verward. ‘Niks, laat maar.’
Hij doet je broek langzaam open. Je ziet dat hij zijn broek ook open doet. ‘Wat … ?‘ hij onderbreekt je door een kus op je lippen te duwen. Jeroen duwt je zachtjes neer op de bank en komt op je liggen. Je voelt hoe hij je broek omlaag schuift. ‘Jeroen, nee, ik ben nog niet klaar.’ ‘Ik wil je!’ zegt hij tegen je. ‘Nee, Jeroen, nee!’ ‘Ja! Tina!’ Je wilt het niet. ‘Tina, doe iets!’ denk je bij jezelf. Je kan je niet bewegen. Er is geen andere oplossing dan te schreeuwen, maar zou iemand je horen?

[Tom’s Pov]
Je ligt in je bed. Het is half 3. Je kan weer niet slapen. Uit verveling kijk je naar het plafond, waar je met je ogen de weerkaatsing van autolichten volgt. Je gaat rechtzitten en kijkt je kamer rond: Links zie je je gitaar in zijn houder staan, rechts zie je een hoopje kleren. Je herinnert je dat daar een zeteltje onder staat, waar je nu nog maar alleen het onderste deel van ziet. Je staat op uit je bed en loopt naar het raam. ‘Kga een wandelingetje maken, wat frisse lucht zal me goed doen!’ denk je bij jezelf. Je loopt terug naar het - met kleren bedekte – zetelje en neemt de eerste broek en shirt dat je vast krijgt. Je gaat voor de spiegel staan. ‘welke pet?’ zeg je stil tegen jezelf. Je draait je om en zoekt in je kast. ‘Deze’ zeg je dan. Je zet hem op en loopt naar buiten.
Je besluit om in het park van Berlijn te gaan wandelen. Je snapt eigenlijk niet waarom jullie hier in Berlijn in een hotel gaan slapen als jullie hier tog niet zo heel ver vandaan wonen. Maarja, nu kan je in het park een wandelingetje maken als je niet kan slapen, thuis gaat dat niet. Dat deed je als kind ook altijd, in het park komen wandelen.
Je loopt het park binnen. Ineens hoor je vanachter een boom gehuil, van een meisje.
Je stapt stil achter de boom. Je ziet dat het meisje haar hoofd naar beneden houd.
‘Hallo’ zeg je. Het meisje schrikt enorm en leunt naar achter, precies of ze bang van je heeft. ‘Hee, je moet niet bang zijn.’ zeg je terwijl je je hand uitstrekt en op haar schouder wilt leggen. ‘Raak me niet aan!’ zegt ze bang als ze weer wat verder naar achter leunt. ‘Hoe heet je?’ vraag je haar. ‘Tina’ zegt ze stil. Dan kijkt ze naar je. ‘Tom!?’ vraagt ze dan. Je knikt. Er verschijnt een klein lachje op haar gezicht. ‘Ben je fan van ons?’ vraag je om een gesprek te kunnen beginnen. ‘Ja, vooral van jou’ ‘wow! =) kom met me mee, dan kan je bij ons in het hotel slapen en stel ik je morgen aan de rest voor.’ Stel je voor. Je ziet dat er een traan over haar wang gaat. ‘Dat gaat niet’ zegt ze terwijl ze haar rechterhand optilt. Je ziet een handboei rond haar pols zitten. ‘je hebt de sleutel niet’ zegt ze dan licht wenend. ‘Nee, ik heb de sleutel!’ hoor je dan iemand achter je zeggen. Je kijkt om.

nee! (0 x uitgekomen)

//////////////

nein! (0 x uitgekomen)

/////////////////

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • Matix

    Verder!!!

    1 decennium geleden
  • magiclove

    kei goed!
    ik hoop dat je snel verdergaat!

    1 decennium geleden
  • VampireMouse

    gaat deze qui ng verder?
    zo j wil je dan zeggen als de volgende er is?
    XX

    1 decennium geleden
  • Superhero

    NU VERDER !!!!!!!!!!
    plz ,?! hys egt geniaal xD:P

    1 decennium geleden
  • ShadowNight

    heel senl verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?