welke kleur heeft jouw aura?? (op di moment)

wat voor karakter heb je en welke kleur hoort dan bij jou? het kan best zijn dat het niet je lievelingskleur is maar het is gwoon de kleur van je aura of ziel.

Mogelijke uitkomsten

rood (81 x uitgekomen)

jouw aura is rood dekleur van romance en liefde. van passie, warmte en vlammen. je bent een vurig persoon, licht ontvlambaar en snel verliefd. Rood is de kleur van hartstocht, energie en beweging. Maar ook is rood de kleur van onrust, oorlog en bloed. Rood betekent ook revolutie, offer en ego..

blauw (33 x uitgekomen)

jouw aura is blauw van waarheid waardigheid en helderheid. Maar ook van macht oneindigheid, ruimte en de hemel. Ook is blauw de kleur van geestelijke liefde, reizen, meditatie en eeuwigheid.

groen (24 x uitgekomen)

jouw aura is groen de kleur van vruchtbaarheid, vrede, natuur en aarde. ook is groen de kleur van kracht van ontkiemend zaad, lente, jeugd en onervarenheid. Groen hoort ook bijmacht, welvaart, hoop, vredige rust en afhankelijkheid.

geel (35 x uitgekomen)

jouw aura is geel van energie, vreugde, tijd en verstand. ook is geel de kleur van de zon, maan en sterren. Van de zomer, rijpe oogst, goud en gewin..

oranje (26 x uitgekomen)

Jouw aura is de kleur van feest, gezelligheid, gretigheid en weelde...:P

zwart (28 x uitgekomen)

jouw aura s zwart. Zwart is de kleur van de dood, rebellie, duisternis. kleur van verderf, vernietiging en rouw. Maar zwart is ook de kleur van macht over de dood en zelfs elegantie...

paars (39 x uitgekomen)

jouw aura is paars. de kleur van de leden van het koninkljik huis, van rijkdom en verfijning. Maar ook een beetje van waaierigheid, gezag, rouw, tweeslachtigheid, geheim,conflict en labilliteit. Paars is ook wel de kleur van magie en spiritualiteit..

Statistieken

Statistieken

Reageer (38)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?