Jared Leto and you! {118}

Happy familie :D

Mogelijke uitkomsten

a party with the Echelon members! (5 x uitgekomen)

je werd wakker door de wekker die aangaf dat het half 7 was, en tijd voor school die nog 2 dagen zou duren tot het weekend was. Kiro lach nog te slapen onder de kussens je liep zachtjes de kamer uit en zaf Jared al naar je kamer toe lopen, hij keek je lachend en gemeen aan. En zei dat je weer het bed in mocht tot 11 uur want dan was het winkel tijd, voor iedereen voor die avond. Je vroeg waarom en hij antwoordde ik heb school voor iedereen weer afgemeld, je keek hem niet begrijpend aan en je liep weer naar je kamer.

* 13.00 in de middag*

Je gooide Strify de auto uit en je ging snel naast Jared zitten en deed de deur dicht, je hoorde Strify van buiten af schreeuwen dat ie daar hoorde te zitten en je schreeuwde tegen hem dat ie maar bij Shannon in de auto moest gaan. Hij deed het en de 3 auto's begonnen te rijden, iedereen was stil in de auto en keken elkaar om de minuut aan als er iets was.

*winkelen*
Jullie hadden al 10 winkels gehad die kleren, schoenen & sieraden verkochten gehad. En zaten nu bij het ijskaffee in het winkelcentrum helemaal afgezonderd van de andere mensen. Carolaa wilde naar huis om zich om te kleden, en nog een paar andere dingen te doen. En ze kon haar mond niet houden over niks, je keek medelijdend naar Arianne & Yu die bij haar zaten. Je hoorde Shannon, Jared & Tomo lachen om iets wat je niet mee had gekregen.

*party*
Iedereen leek zich te amuseren, met de Echelon Members die graag met iedereen op de foto wilde. En zeker met Jared & jouw, omdat jullie het beroemdste van de hele avond waren. Je wilde nog tot 12 uur in de nacht op de foto en dan wilde je verder feesten en drinken. Hoewel dat drinken moeilijk ging met bewaking en overal bemoeizuchtige blikken, je zocht naar Jo die ergens meisjes aan het versieren was op de dansvloer. En zag Fabi & Arianne staan je rende naar ze toe en vroeg waar Jo was, ze zeiden dat ze hem ook zochten omdat ie schijnbaar volgens sommige teveel alchol hadden gedronken. Je hoorde meisjes gillen om Jo en je werd mee getrokken door Arianne die het niet meer had van het lachen.

*sorry voor de korte stukken maar had geen inspi vandaag*

Arianne... (0 x uitgekomen)

hier heb je je uber schattige Fabi :D(H)

Carolaatje ^^ (0 x uitgekomen)

sorry vandaag geen Yu maar Shinnie :P

ikke <3 (0 x uitgekomen)

mijn zielepoot :D

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • LostAlone

    omg fabje heeft zooon uber leieve smile(L)

    we zijn mn broertje nu 2de fabi aan het maken lol man


    je moet maar snel weer verder gaan h

    1 decennium geleden
  • xWeaslyx

    Jeeej Shinny(H)

    Hijs O0k So Knap(H)

    mrjaa Snel weiter :D

    En k heb medelijde met Yu Wnt k kan me bek weer eens niet houde blijktma weer xD

    Nja Weiter:D

    xx carolaa(H)!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?