Our Super Sweet 16 [6]

tom pov

Hmm blijven slapen bij die chick:D Yeahh seker weten.. en wie weet wat dr kan gebeuren.. *Gheghe* Oohw look that ass XD.. Damnn sy is echt wel hot:D * kwijl * Nanda;; Tom kwijlbakkie nodig of kom je nog?? XD.. jij;; Wuha wat?? Nanda;; Kwijlbakkie nodig?? jij;; Neeh hoesoo :O nanda;; Je staart namelijk en dr komt kwijl uit je bek XD.. jij;; whaha nee dankee (A) maar dat kwijlen is wel jou schuld nanda;; Wrom :O jij;; jij bent so mooi... en jullie lopen kibbelend verder


- de jonegns blijven slapen en tom geht bij nanda en bill bij christaa -

Mogelijke uitkomsten

What the hell...?!?! (20 x uitgekomen)

Btw; Georg en Gustav hebben een logeerkamer gekregen x]

Bill pov.

Je vond het optreden geweldig. En je vindt Christa ook geweldig^^ Maar ach ja, die voelt vast helemaal niks voor jou. Je loopt achter Christa aan en uit je ooghoeken zie je dat Tom, Nanda naar haar slaapkamer volgt.
Als je in haar kamer komt zie je dat die heel groot is. Er staat een kingsizebed in de kamer, een hele grote stereo-installatie, en nog veel meer. Jij;;Woowwww... Christa;"Like what you see?xD" Jij;"Nou en of." Christa;"Wil je in mijn bed slapen of op een matras of op een logeerbed?x]" Jij;"Mag het ook samen met jou in bed?(A)" Het is eruit voor je er erg in hebt. Verschrikt sla je je handen voor je bakkes en je voelt dat je rood wordt. Christa begint te lachen en wordt dan ook rood. "Als je da wilt...:$" zegt ze.

Nanda pov.
Je voelt je iets ongemakkelijk met Tom... Je hebt namelijk een paar slechte ervaringen achter de rug met jongens en vertrouwt ze niet zo heel snel meer MAAR HIJ IS ZO LIEF!! *wat rood is denk je xD* Je doet je kamerdeur open en trekt Tom mee nr binnen. Je ziet dat hij met zn lippiercing speelt. Tom;"Mooie kamer *wenkbrauwwiebel*" Niet aan toegeven! Jij;"Dankjee...:$" Je loopt snel nr je inloopkast en begint het logeerbed eruit te trekken. Als je hem eruit getrokken hebt zet je hem goed in een hoek neer en zeg je;"Jij mag in mijn bed, ik slaap hier wel op*wijst nr logeerbed*" Tom;"Je mag wel bij mijn in bed huwr*wenkbrauwwiebel*" Zal ik dat doen...? Jij;"Nee:$ Sorry, slaap liever alleen..."

*later that night when everyone's sleeping... Or not everyone..?*

Christa pov.

Je ligt naast Bill in jouw bed. Bij de gedachte aan Bill krijg je het al helemaal warm. Je probeert in slaap te komen mr het lukt nie. Uiteindelijk sta je op en sluip je op je tenen nr de keuken. Daar tref je Nanda aan die op een kruk aan de bar cola drinkt en een bak chips bij zich heeft staan. Jij;"Heey twin." Nanda;"Helleeuww, kon je ook nie slapen?" Jij;"Neej xD Bij de gedachte aan Bill krijg ik het al warm..:$" Nanda;"whaha, ik vind het best wel moeilijk om met Tom op één kamer te slapen... Je weet wat mn ervaringen met jongens zijn... Van eentje was je zelfs getuigen..." Je knikt en pakt nog een glas en een reep chocola en gt dn naast Nanda op een barkruk zitten. Zo zitten jullie vaak als jullie allebei nie kunnen slapen. Opeens horen jullie gestommel en tegelijkertijd schieten jullie overeind.

Nanda pov.
Wat was dat?!:| Je staat op en sleurt Christa mee. Jij;"Wat was dat?!" christa;"Dunnoo..." Samen lopen jullie door het huis en steeds wordt het donkerder omdat jullie de keuken achter jullie laten. Opeens hoor je een gilletje van heel korte duur en dan hoor je Christa nie meer. Jij;"Christa? Ben je er nog??" *geen antwoord* Jij;"CHRISTA?!" Opeens wordt er een hand op je mond gelegd. Je wilt het uitschreeuwen van angst mr dat gt niet. Niet weer!:|

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • Petrichor

    VERDER!!! :D
    Ik wil emm echt verder lezen. (A)
    Xoxo.<#3
    Hailey Cupcake.

    1 decennium geleden
  • TASTY

    weiterrrrrr!!!!!!!! xD

    1 decennium geleden
  • xDickHEAD

    WEITER! xD
    hij is echt leuk! (A)


    x. ROMEE .#.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?