Ben jij een Nerd !?

Iedereen hoort wel eens dat hij/zij een nerd is, komt erachter of je dat wel werkelijk bent!

Mogelijke uitkomsten

DIKKE.NERD! (13 x uitgekomen)

Het toppunt van nerdigheid ben JIJ, jij hebt er alles voor over om goede cijfers te halen. Ben een overdOsig Geintereseerd in Natuurkunde, wiskunde en cOmputers. En nOg zo'n Nerd kenmerk. Je hebt geen SOciaalLeven. Je bent egt een Ramp! NERD

NERD.VERSCHIJNSELEN! (98 x uitgekomen)

Jij vind het SUperbelangrijk dat het gOed gaat op schOol, je haalt ook alleen maar 10en op Wiskunde enz & Je hobby is dingen uitreken op de cOmp, maar opzich heb je best nog wel een sOciaaleven & Krijg je geen hartaanval als je ooit eens geen 10 hebt. 't Is niet Super gezOnd, maar jij bent net niet een egte NERD!

LANG.GEEN.NERD (30 x uitgekomen)

Jij houd van SchOol, maar alleen omdat je daar Lol hebt. Oké, jij baalt ook wel als je een Slecht Cijfer hebt, mrjáa! Nerds vind je dikke onzinMensen, wnat wie vind werken nOuw leuk! Jij begrijpt die menSen tOtaal niet & Zit in de klas ook niet op te letten. Jij bent lang geen NERD!

TEGENOVERGESTELDE.VAN.NERD! (6 x uitgekomen)

SchOol ? Wat is dat, jij hOud tOtaal niet van werkenHuistwek maken of wat danOok! De meeste leraren kennen je niet eens, want je bent nOoit in de lessen. Jij zit Altijd lOl te maken met je vrienden. Je cijers bOeien je oOk niet. Je denkt tOg niet dat je later Gaat Werken! Misschien maG het wel iets beter Met je gaan Op schOol ! Maar jij bent absOluut geen Nerd!

Statistieken

Statistieken

Reageer (23)

  • Rawiyah

    aaaaaaaaaaaaaaaah nerd verschijnsels! maar ik heb geen onvoldoenes want mijn laatsete rapport komt van de basis school

    1 decennium geleden
  • ECHELONPOWER

    Nog Lang Geen Nerd :'']

    1 decennium geleden
  • sasie8

    Nerd verschijnen ZEker omdat ik nog nooit een onvoldoende heb gehaald en altijd optijd in de les be maar ik vind leren egt STOM ik heb HAAT aan leren!!! :P

    1 decennium geleden
  • ShineColors

    Verd Verschijnselen xD

    TJa, dat krijg je als je op Lwoo is x'D

    1 decennium geleden
  • Doofenshmirtz

    Nerd verschijnselen xD

    en ik deed vmbo xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?