One For All and All For One

halooooooo!

dit is onze eerste nieuwe verhaal!

enjoy

het begint met de proloog:D

Mogelijke uitkomsten

let me introduce our vriends (12 x uitgekomen)

One For All and All For One

Proloog:


Amy Griffin en Kyra Clearwater zijn beste vriendinnen en gaan samen naar de musical school. Amy is een lief, slim en vrolijk meisje dat af en toe droog uit de hoek kan komen en heeft ook veel humor. Ze is erg sportief en gaat altijd samen met Kyra in hun vrije tijd fitnessen. Ze werken ook samen in de Albert Heijn als bijbaantje. Ze heeft bruin haar met blonde highlights erin. Ze heeft blauw/ groene ogen. Haar kledingstijl is stoer en draagt altijd broeken.
Kyra een vrolijk humoristisch meisje met een goed stel hersens. Als ze soms een grapje maakt kan het voor sommige beledigend over komen. Ze zegt soms dingen zonder er bij na te denken wat dan natuurlijk niet zo slim overkomt. Ze staat altijd voor haar vriendin Amy klaar en andersom ook. Ze heeft bruin haar en bruin/groene ogen. Haar kledingstijl is Hiphop/ dansstijl. Ze is best wel stoer en in een meidengroep heeft zij, zonder enige bedoeling, de leiding. Amy staat altijd aan haar kant en kan soms de leiding overnemen.

Amy en Kyra kennen elkaar al van de middelbare school. Amy is 16 jaar en Kyra is 17. Ze zijn allebei door de auditie heen gekomen van de school, Dutch Academy of Performing Arts ( een opleiding voor de musical). In hun eerste jaar ontmoetten ze twee meiden die allebei wat anders doen maar ook met de musical te maken hebben. Lynn Johnson doet aan dans en Lizzy Smith doet aan zang. Lynn heeft lang blond haar, blauwe ogen en qua kledingstijl is het best wel een modetut. Ze kan best wel arrogant en egoïstisch zijn. Ze heeft soms wel een grote bek tegen haar vriendinnen maar durft niks tegen de vijand te zeggen.
Lizzy is vrolijk en heeft veel humor. Ze heeft meestal zwarte humor en de meeste mensen kunnen zich erg aan haar irriteren maar daar hebben Kyra en Amy geen last van want die doen lekker mee maar zij weten wanneer ze moeten stoppen en daar heeft Lizzy moeite mee waardoor het nog wel eens tot ruzie uit loopt tussen Lynn en Lizzy. Lynn is namelijk snel beledigt en kan nogal bot uit de hoek komen. Lizzy mag niet veel van haar ouders en liegt daarom ook vaak over dingen die gebeuren. Doordat Lizzy niet veel geld heeft maakt ze thuis zelf haar kleding wat er nogal apart uit kan zien. Ze heeft lang, lichtbruin, krullend haar en heeft diepe blauwe ogen.
Lynn is 18 jaar en Lizzy is 16 maar bijna 17.

Zo genoeg info. Vanaf hier kan je gaan genieten van het verhaal.

















REACTIES GRAAG! ! ! (A)(A)(A)

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?