Wie ben jij van Avatar the Last Airbender???

Als jij wilt weten wie jij van Avatar bent moet je deze quizlet doen. O even ter informatie bij de uitkomsten zijn ook personage uit seizoen 2 die al in de VS afgelopen is.

Mogelijke uitkomsten

Aang (923 x uitgekomen)

Jij bent Aang de avatar. Je bent dan nog niet goed in Water, Aarde en Vuur sturen, Je bent een meester in het Lucht sturen. Je bent wijs, maar omdat je nog maar 112 jaar oud bent ben je soms nog erg kinderachtig.

Katara (1698 x uitgekomen)

Je bent Katara, een 14 jarige watermeester. Ze woont met haar broer Sokka op de zuidpool en gaat samen met Aang op reis om de vuurnatie tegen te houden. Je bent kopig en soms erg emo, net zoals Katara.

Sokka (179 x uitgekomen)

Je bent Sokka. Dus je bent erg koppig en super sarcastisch. Je wilt niets met water, aarde, vuur of luchtsturen te maken hebben en je vertrouw alleen je boomerang en sabel.

Toph (526 x uitgekomen)

Jij bent Toph. Toph is een blinde aardmeester. Ze kan zien door de vibraties in de aarde en reist met Aang en zijn vrienden. Je bent koppig en sarcastisch, net zoals Toph.

Zuko (528 x uitgekomen)

Jij bent Zuko. Hij is een krachtige vuurnatie prins, maar is helaas verbannen. Hij is sterk en zekker van zich zelf. Je kunt hem daarom moeilijk van een idee af krijgen en dat heeft soms nare concecuenties.

Azula (527 x uitgekomen)

Jij bent Azula. Azula is de zus van Zuko. Ze is zo veradelijk als een slang en zo sluw als een vos. Je kunt haar maar beter niet boos maken, want deze pittige vuurmeester kan je beschieten met bliksem.

Mai (266 x uitgekomen)

Jij bent Mai. Ze is een oude vriendin van Azura. Ze verveeld zich dood en is vaak chagerijnig. Er komt eindelijk wat vrolijkheid in haar als ze mensen kan lek gooien met haar messen.

Ty Lee (569 x uitgekomen)

Jij bent Ty Lee. Zij is ook een oude vriendin Azura. Ze is erg lenig en wilde haar leven lijden als acrobaat in het circus. Ze ziet altijd het leven aan de zonige kant, maar heeft wel een traag begrip. Ze weet trouwens ook alle zwakke plekken van het lichaam, dus met een paar klappen lig je verlamd op de grond.

Statistieken

Statistieken

Reageer (303)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?