Hoe overleef jij een onbewoond eiland?

In deze quiz ga jij erachter komen wat er van jou terecht komt als jij op een onbewoond eiland zou zitten. Kijk of je het overleeft en wat je ervan gaat maken!

Mogelijke uitkomsten

Jij bouwt het eiland op tot een klein, rijk dorpje (124 x uitgekomen)

Jij komt er goed vanaf! Jij zult het eiland opbouwen tot een klein, gezellig dorp. Er komen steeds meer mensen naar jouw eiland en het is een echte toeristen trekpleister. Je kunt jezelf een goede ondernemer noemen! Goed gedaan!

Jij sterft (37 x uitgekomen)

Jij was zo bang en kon niet overleven. Je wilde het gekke voedsel niet eten, je deed geen pogingen om te vluchten en was bang voor de wilde dieren. Jij bent omgekomen van de honger, jammer!

Jij ontsnapt (541 x uitgekomen)

Jij hebt kunnen ontsnappen van het onbewoonde eiland. Jij gaat weer terug naar waar je vandaan komt en leidt een gelukkig leven met je vrienden en familie. Je zult niet meer terugkeren naar het eiland.

Jij blijft op het eiland wonen (96 x uitgekomen)

Jij maakt er het beste van en besluit op het eiland te gaan wonen. Je maakt je eigen hut, en zorgt iedere dag voor je eigen voedsel. Je vindt het er wel rustig en hebt er geen problemen mee om te blijven. Het is jouw privé eiland geworden, goed gedaan!

Jij wordt beroemd (20 x uitgekomen)

Jij gaat bekend staan als "het oermens". De hele wereld zal weten dat jij vast zat op een onbewoond eiland, doordat je gered bent door de FBI. Iedereen waardeert je en vind het heel dapper dat je daar zo lang hebt gezeten. Je keert terug naar het eiland en begint je eigen reallife soap daar, die alle mensen over de hele wereld wekelijks bekijken Je wordt rijk en beroemd en het onbewoond eiland zal naar jou vernoemd worden! Dat is nog eens een succes!

Statistieken

Statistieken

Reageer (53)

  • Laura12340

    Ik blijf op het eiland wonen. :)

    9 jaar geleden
  • Iritepiet1

    Kudo!

    9 jaar geleden
  • LeafpoolX

    Ontstanp!! FIUUUW

    1 decennium geleden
  • Squirrelflight

    Ontsnapt! Yay! Dan neem ik mijn spullen mee en zorg dat er wifi en zo op mijn eiland is en ga er wonen met al mijn vrienden en famillie! :D

    1 decennium geleden
  • Larafin

    ontsnapt

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?