Jared Leto and you! {50}

Je had in nummertje 49 ff een soort van woede aanval, en je had een paar dingen gezegd die je liever niet wilde zeggen want je bent nu bewusteloos! En de jongens weten precies waar naar toe dat leid.

Mogelijke uitkomsten

I Carry You Home... (19 x uitgekomen)



Tomo pakte zijn mobiel maar twijfelde als ie Jared zal bellen, ondertussen had Shannon je in zijn bed gelegt en je handen de hele tijd vast gehouden want je voelde zo heet als wat aan en je trilde.
Je keek om je heen en zag je moeder met wat andere geesten staan, je stond op en liep er zo verzichtig heen. Ze keken je met rooie ogen aan alleen je moeder had de tranen in haar ogen staan, je zei dat het je allemaal speet wat je allemaal had gezegd en dat dit allemaal gebeurt is. Je moeder liep rustig naar je toe en pakte je handen en keek je smekend aan, ze liet je handen los en je had de 30STM tekens in je handen. Ze zei dat het je vaders eerste kadootje was die hij aan haar gaf.
Je keek haar met tranen in je ogen en wilde haar verschillende dingen vragen maar je was bang dat ze kwaad werd. Ze keek je aan en zei dat je alles aan haar mocht vragen.
Jij: But, why are you here? Why are you not by with us?
Elisabeth ( je moeder dus): I don't know...
And I'm here cause nobody wanna let me go.
Jij: Who want let you go?
Elisabeth: Your father, uncle, my family, your dads family, Tomo and you.
Jij: I have dream about you that your alive.
Elisabeth: I don't know if I alive.
Jij: But your here that's means...
Elisabeth: That I locked up in something what I don't want to be, and that's somebody have speak a spell on me. Cuz for I meet your father I was a Wiccan. And my coven had a million bat people that hate my coven, so one day I meet your father I was with him for 4 years and than I was on one day here...
Jij: But can you come back? By with us..
Elisabeth: I hope you most alone help me and meet my coven 'Hidden Magic' they know what to do.
Jij: I go to them, but I can't go any were everyone keep watching me special dad, Shannon and Tomo.
Elisabeth: Go as they are sleeping, I help you with al my powers.
Jij: But who are they?
Elisabeth: They are watching me, so I can't escape.
Jij: But I have come here for 6 times or more.
Elisabeth: They can't see you.
Jij: Pleas let me go back.
Elisabeth: But, you most help I don't wanna be alone anymore.
Jij: Soon, your back by dad and by me. :)
En je vertrok, ook al wist je niet hoe je het deed.
Je schrok wakker en je liet Shannon mee schrikken.
Je keek hem lief aan en je keek naar je handen je had de button nog steeds vast, Tomo keek je bezorgd aan vanuit zijn stoel. Je stond op en zei dat je ergens heen moest maar dat ze het niet tegen Jared moesten vertellen. Ze vroegen gelijk waarheen maar je was al vertrokken naar de badkamer en ging je douchen.. Eenmaal klaar was je zo snel mogelijk naar beneden gerent en wilde de deur open maken die de jongens schijnbaar op slot hadden gedaan.
Je keek achter je en zag Shannon met zijn armen over elkaar heen staan.
Jij: Please give me they keys.
Shannon: No, where ever you wanna go you stay here.
Jij: Please, I most go to it.
Shannon: To what?
Jij: Never mind.
Je rende naar boven naar je logeerkamer je sluitte de deur en ging op je bed liggen.
Je hoorde geklop en geschreeuw dat je de deur open moest maken. Maar je schreeuwde dat je wilde slapen.
Het werd gelijk stil aan de andere kant van de muur je hoorde 2 deuren gelijk dicht slaan en je stond zachtjes op en maakte het raam open en via de ladder van Shannon het huis uit.
Je was buiten je zag op je mobiel dat het precies 2 uur in de nacht was je bukte bij ieder raam dat je voorbij kwam, bang om betrapt te worden je keek naar boven en zag Shannon door het raam kijken je werd bang dat ie je gezien had, hij maakte het raam open en je sprong bij het bosje naast je erin.
Hij keek naar alle plaatsen waar ie kon kijken en maakte het raam dicht en zette het licht uit. Je rende snel naar de poort en krop erover heen het was een makkie tegen over de poort van Jared's huis. Je snelde je naar een verlaten steegje en riep je moeder je voelde haar aanwezigheid en keek om je heen. Je hoorde: Go to Parker street and go to the lost 5 three's. Je gehoorzaamde gelijk en je was alweer op weg.
Eenmaal daar aangekomen liep je zo stil mogelijk naar de 5 bomen. Je keek om je heen en hoorde de je moeder zeggen: Say the words: spirit,water, fire,earth & air. Je zei het 3X en je keek gelijk om en zag een chinese jongen staan met een zwart gewaad. Hij zei dat je rustig moest blijven en dat ie wist waarom je hier was. Je pakte zijn hand vast en in een minuut was je in een grot, hij stelde zich voor.
Jongen: Pleased to meet you daughter of Elisabeth.
My name is Shin, your mother was a really strong woman. And I know she is here by with you and she wants go back to us and you.
Jij: How, did you everthing about me?
Shin: Your mother she says that to me, don't you believe in Wicca?
Jij: Acours,I believe.
Shin: So, we have be waiting for you and we are ready to save your mum.
Jij: I hope so, I wanna go back so soon as I can or else I can run for my life.
Shin: Follow me please.
Je volgde hem en zag een stuk of 50 mensen in een kring en een levens grootte Wicca teken van ze.
Je liep Shin achterna en pakte zoals Shin zei een kaars met de 5puntige ster erop. Je moest de 5 elementen zeggen die je een paar minuten geleden ook moest zeggen, je bleef het keer op keer zeggen samen met de groep tot dat je iets zag bewegen in het teken. Je keek Shin met grootte ogen aan en hij zei dat je door moest gaan met de 5 elementen zeggen want dat was de enige manier om haar terug te krijgen. Je keek op je horloge en zag dat het 10 over 2 was, je keek zenuwachtig naar het ritueel wat gevoert werd onder leiding van Shin en waar je zelf ook aan mee deed. Je had toen je 13 was al eens een paar geesten opgeroepen dus je wist wel een beetje hoe het ging.
Het was 3 uur midden in de nacht en je zag precies toen de klokkenbel afging je moeder verschijnen.
Ze was er eindelijk ze was weer terug je hoefde niet meer naar die rare wereld te gaan om haar te zien ze was er, je greep gaf de kaars aan Shin en rende naar haar toe Shin legde zijn en jouw kaars op de grond en liep je achterna, hij buigde voor je moeder en hielp haar overeind je knuffelde haar gelijk toen ze rechtop stond. Je zei dat ze mee moest naar huis als ze je daar nog binnen lieten tenminste.
Elisabeth: I have mis you Emily.
Jij: I have miss you to, but come back to home.
Elisabeth: One moment. ;)
Jij: oke.
ze begon te spreken iedereen zat al te buigen voor je moeder en voor jouw had je zo'n idee alleen Shin stond naast je te kijken hoe je moeder de andere Wiccan's aan spreekte.... Eindelijk was je moeder klaar met haar mensen aan te spreken en keek haar met een glimlach aan en jullie liepen samen naar de ingang hoe jij naar binnen kwam. Je keek nog om en zag Shin alleen staan en je zwaaide naar hem hij keek je verlegen aan en hij liep terug naar de rest van de Wiccan's....

To Be Continue...

haat aan ? xD (0 x uitgekomen)

heb je ook ergens haat aan?
ja ik ook:P

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?