Stand-Alone..... Killerpilze 15

Jullie hadden Jo, Fabi, Lars en Mäx van je kamer afgekregen door Tokio Hotel met Schrei, en nu hebben jullie de grootste lol met elkaar. Door het verdriet en de uitgelopen make-up heen, maar die lol vergaat snel als je moeder thuis komt,

Mogelijke uitkomsten

Mama is zu hause. (12 x uitgekomen)


Jullie hebben nog niks door dat jouw’n moeder er is, en springen en schreeuwen nog ff door met Schrei. En hebben niet door dat kleine Lars met zijn nieuwsgierige ogen door het gat van je deur mee zit te genieten, eindelijk is ‘Schrei’ afgelopen en gaan jullie liggen op jouw’n bed.
Jullie horen Jo jullie namen roepen. En lopen naar de deur en zien Lars staan met een schaartje in zijn hand, Avril pakt het schaartje snel af en geeft het aan jouw je gooit het ergens op je kamer. En lopen met hem naar beneden waarop je moeder zien praten met Avrils moeder, jullie weten dat ze hun mondjes niet dicht kunnen tegen elkaar want ze kennen elkaar al vanaf de kleuterschool. Net zoals jij en hebt met Jo jullie lopen naar de woonkamer en Avril zet Lars op de grond waarop ie gelijk naar Fabi rent, je moeder kijkt je streng aan en je rolt met je ogen. Je gaat nu langs Jo zitten om reactie uit te lokken bij Mäx, maar deze keer laat ie het. Je glimlacht even als je ziet hoe Fabi met Lars bezig is en Avril bezig is met haar mobiel sms’jes zit te versturen naar Fabi om zijn aandacht te krijgen, Fabi zet Lars nu ook op de grond en kijkt half lachend naar Avril en pakt zijn mobiel en gaat haar sms’jes lezen. Hij laat het nu aan jouw zien en je ziet niks anders dan ‘Fabi ich liebe dich mit mein hertz’ 10 sms’jes lang de zelfde tekst, je moet er wel om lachen en begint nu ook met sms’en naar Jo die al zat te wachten. Tot jij begon met sms’en en je begint met je eerste sms: ‘Johannes Halbig warum bist du zu lieb?’ waarop je terug krijgt ‘angesichts ich lieb bin, und warum bist du zu perfect?’ je schud je hoofd en voelt de lippen van Jo al op jouw’n lippen. Nu zie je Mäx echt rood aanlopen en gaat nu expres langs Jo en jouw zitten, waarop ie commentaar krijgt van Fabi die daar eerder zat maar ff naar Avril ging om haar te knuffelen.

nj (0 x uitgekomen)

sorry... dah ik wat later ben met deze quizen xD maar had de laatste tijd geen inspi (A)

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • LostAlone

    weeje hoe sweeet

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?