toekomst voorspeller!!

je hoeft in elk geval je horoscoop .. niet te geven!! .. en het is gratis!! Je mag dit maar 1X doen!!

afgesproken.. ?? :D ;)

Mogelijke uitkomsten

liefde (152 x uitgekomen)

Zozo, jij komt deze maand de liefde van je leven tegen! en niet zomaar de liefde van je leven.. helaas ook die van je vriendin!! Wat nu? wij zijn niet zo gespecialiseerd dat we kunnen zeggen, of je je vriendin dumpt.. of dat die jongen gewoon laat staan... anders komen er nog veel meer ware liefdes.. want een boel jongens/meisjes vinden jou leuk!

Teleurstelling! (206 x uitgekomen)

Ojee,, moeten we dit jou wel vertellen.. ??
ow.. wel.. okee.. Nou.. je krijgt deze maand nogal slecht nieuws.. van Je LERAAR!! je krijgt deze maand maar liefst.. 6 Onvoldoendes.. maar de volgende maand komt alles goed, en ga je toch over naar het volgende jaar!!

geluk (359 x uitgekomen)

juich maar vast! want jij krijgt deze week met de post een kraslot!! met winkans op 1 op 5.. de hoofdprijs is 1 miljoen.. Die kunnen we je niet garanderen!! maar je wint zowieso, 10,- euro!!

Familie (6 x uitgekomen)

jij komt deze week een bekende tegen, maar je weet niet waarvan... jullie raken aan de praat.. en komen erachter dat jullie familie zijn van elkaar..

voor de zekerheid gaan jullie naar het ziekenhuis! om een DNA-Test te laten doen... Wacht zelf af.. dat gaan we jou nog niet verklappen!

buitenland (14 x uitgekomen)

sorry, maar we moeten dit aan je vertellen.. zodat je misschien nog kan vluchten!! deze maand komen er mensen van buitenaf,.. en bellen bij je aan..
ze pakken je hard bij de armen en stoppen je in een klein wit Youndai busje!! als je wakker word, sta je in de middle of nowhere in Argentinie!!

financieel (50 x uitgekomen)

ghehe,, deze maand gaan de zaken goed! je haalt nieuwe klanten binnen, en er word aangeboden om een reclame stunt samen met de concurrent te maken... jij gaat akkoord!! helaas voor jou is die niet zo goed uitgevallen.. De concurrent wint..
maak deze maand niet te snel beslissingen!!

Statistieken

Statistieken

Reageer (50)

  • Rosanna

    Teleurstelling?? Ik heb in mijn leven nog geen één onvoldoende gehad, en het is al de 27e, dus ik kan in 4 dagen (waarin ik geen toetsten heb) geen onvoldoendes halen.

    1 decennium geleden
  • Effy

    liefde(H) we zullen zien(yeah)

    1 decennium geleden
  • Snowfox

    teleurstelling.
    Nou ja zeg, hier geloof ik niks van.
    Ik heb in mijn leven nog maar 1 onvoldoende gehad! :@:((:(((N)

    1 decennium geleden
  • iamstillhere

    Geluk ;D

    1 decennium geleden
  • Outta

    Telursteling ;(

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?