Op welk personage van Grey's Anatomy lijk jij?

Grey's Anatomy is coool! elke dinsdag te zien op net 5 om half negen!!! wil jij weten op welke dokter of o.k.asistent jij lijkt? doe dan deze quizzzlet!!!

Mogelijke uitkomsten

Meredith Grey (183 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Meridith Grey! gespeelt door Ellen Pompeo! Je bent vaak snel in paniek, je bent knap en je weet vaak niet wat je precies moet kiezen. twijfel eens niet zo!

Derek 'McDreamy' Shepherd (4 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Dr. Shepherd, ookwel McDreamy genoemd. Hij word gespeeld door Patrick Dempsey en hij (of jij :P!!) is HOT! lekker ding maar, houd wel mensen aan het lijntje! doe dat niet meer!

George O'Malley (0 x uitgekomen)

Jij lijkt op George O'Malley! In het echt heet hij T.R. Knight en hij is heel lief. Maar niet zo lief dat hij vernedert word door andere mensen. Zijn vriendinnetje heet (In de serie :P) Callie Tores. Pas op dat mensen niet zomaar over je heenlopen!

Izzie Stevens (7 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Izzie Stevens, oftewel Katherine Heigl! jij bent aantrekkelijk maar (sorry!) niet zo slim. Je redt het wel en je hebt veel vriendjes, maar probeer eens een beetje meer te studeren!

Alex Karev (1 x uitgekomen)

Jij bent Alex Karev, ofwel Justin Chambers! Je bent (sorry dat ik het zeg :P) best wel een lekker ding, maar je bent snel jaloers, vooral op andere mannen die met jouw vriendinnetje omgaan. word eens wat losser en geef haar wat ruimte (als je tenminste een vriendin hebt :P)!

Christina Yang (1 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Christina Yang, gespeeld door Sandra Oh. Ze is coowl... en dan bedoel ik stoer maar ook koud. Toon eens wat meer emotie!

Preston Burke (11 x uitgekomen)

Jij bent meer Preston Burke! Hij word gespeeld door Isaiah Washington. Jij bent een soort leidertype en bent (sorry!) nogal arrogant. Je eist alles op, maarrrr... je bent ook erg fatsoenlijk. Geef anderen ook eens ruimte!

Addison Shepherd (19 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Addison Shepherd, ofwel Kate Walsh. Je bent heel eerlijk maar ook een beetje egoïstisch. Je moet dingen eens loslaten op een gegeven moment!

Callie Torres (14 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Callie Torres, gespeeld door Sara Ramirez. Je bent grof gebouwt (als dit niet zo is, sorry!) en als je iets wilt zet je ook door. Je kan flink vurig worden. 1 tip: Relax...

Richard Webber (0 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Richard Webber. De acteur die hem speelt heet James Pickens. Jij bent een type leider en je kan meedogeloos zijn. Maar je bent ook aardig, en hebt een zwak voor het meisje waar je verliefd op bent! Je kan iets aardiger zijn voor je medemens, das alleen een tip hoor!

Miranda Bailey (79 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Miranda Bailey, oftewel Chandra Wilson. Je bent hard van buiten, zacht van binnen. Je kan het iemand anders verschrikkelijk moeilijk maken en je hebt mensen die achter je aandraven. Laat die zachte binnenkant ook eens zien! dat vinden mensen leuk, en prettiger :P!

Statistieken

Statistieken

Reageer (10)

  • GOTOSLEEP

    Addison sorry ik ken de serie niet xD

    9 jaar geleden
  • erjonathangrey

    Hi ik ben derek !!

    9 jaar geleden
  • 0Alice0

    Leksy zit er niet bij!! :(

    1 decennium geleden
  • SmokeyEyes

    @ChiCaTje: Wat bedoel je afgelopen,het is er toch nog? :s

    1 decennium geleden
  • DancexAwayx

    Calliiee <333

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?