SecondChance. # 3.

Heeelloo. Ze worden echt focking weinig gemaakt!
Willen jullie please reacties achterlaten??


En wat reclame maken. Pleeeaaaseee??!??

Enjoy!

Mogelijke uitkomsten

It's over, baby. (11 x uitgekomen)

Oké, nu 3 maanden later. Het is uit met Tom, je woont weer in Nederland, bent ondertussen 17 geworden. Je hebt Tom Bill en de rest al 3 maanden niet gezien. Gustav en Georg smsen wel, maar Bill en Tom laten niks meer van zich horen. Maarja, uitmaken moest je wel want hállo, Tom is al 3 keer vreemdgegaan toen jullie samen waren, en je viel op zijn broer. Dus. Hier gaan we verder. Enjoy!


3 MAANDEN LATER!

14 februari, valentijnsdag!(L)

Zoo, de bel gaat. School is uit. In vijf minuten ren je naar je kluisje, pak je scooter en racet naar huis. Thuis ren je naar boven en laat je op je bed vallen. Je voelt de eerste tranen al komen. Dit is gewoon focking de eerste valentijnsdag in je hele leven dat je alleen bent. En dat doet pijn. Héle erge pijn. Je voelt je schuldig en denkt aan je vriendje van nu, Daan. Hij is een vreselijke lieverd, wat je niet had verwacht van zo'n ongelofelijk populaire jongen als hem. De hele school loopt achter hem aan.De meisjes willen dat hij hun vriendje word, de jongens willen hem zijn. Maar wie kreeg hem? Juist ja, jij. Hij was er toen je er behoefte aan had, toen je Tom had gedumpt en hij was begonnen je te negeren. En Bill natuurlijk ook. De enige vrienden die je over had waren Fabian, Ruben, Tim en Daan. Dé populairste jongens van de school. En hadden jou uitgekozen als vriendin. Oh, en Gustav en Georg waren nog steeds bij je , maar die stuurden ook steeds minder smsjes. Je voelde je verschrikkelijk alleen. Oh maar wacht eens even, de bel ging. Je loopt naar beneden, doet de deur open en ja hoor daar zijn ze.



Faab, Tim, Ruben en Daantje. Allevier met een roos in hun handen. Je kreeg weer tranen in je ogen. Hoe had je kunnen denken dat je alleen was. Natuurlijk was je niet alleen. Je had je 4 beste vrienden, waarvan 1 je vriendje. Een ongelooflijk cool vriendje. 'En Lena, ga je ons nog binnenlaten of hoe zit dat.' Ja hoor, Fabian met zijn droge opmerkingen. 'Tuurlijk, kom binnen.' zeg je met een big smile. Je geeft ze allemaal een zoen op hun wang. Maar Daan draait zijn hoofd om en vangt je kusje op met zijn mond. Je bloost. 'Je hoeft niet te blozen hoor!' zegt Daan lachend. Dan begin je ook te lachen. Een beetje om niks eigenlijk.

1 uur later

Jullie hebben je chocolade melk net op. Fabian maakt een grap en je proest het uit. De chocola in je mond vliegt eruit en beland op Tim. Die kijkt je nep-boos aan. 'Vind jij het kunnen om op mij te spugen ofzo?' 'Nou, eigenlijk wel ja.' Tim trekt een pruillipje. Daar kan je dus echt niet tegen. 'Maar ik kan het goed maken?' vraag je lief. Tim knikt enthousiast. Je loopt naar hem toe en gaat op zijn schoot zitten. Je geeft hem kusjes over zijn hele gezicht. Je hoort Fabian kuchen en daarna iemand een deur dichtslaan. Je stopt en kijkt op. Ruben kijkt je aan en staat dan op. Hij loopt de trap op naar boven, waarnschijnlijk naar Daan, die naar boven is gerend. Tim is ondertussen zo rood als een kreeft. Opeens heb je het niet meer. Je staat op en wil naar buiten lopen als de bel gaat. Je doet de deur open en ziet ..................................................................................................




REACTIEEES!

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • bestGAMERofPSN

    Hun is dat normaal je hebt daar ook stories voor he

    1 decennium geleden
  • AmyWx

    Die is nog best lang vind ik!

    Reactieeeeeeeees!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?