Wie van de meisjes van one tree hill ben jij?

Ben jij Haley, Brooke, Peyton, Rachel of Bevin? Zoek het hier uit!

Mogelijke uitkomsten

Haley James Scott (31 x uitgekomen)

Jij bent Haley! Ze houdt van 'studeren', muziek, en NATHAN! Persoonlijk is ze mijn favoriet. Haley is vriendelijk en probeert altijd anderen te helpen. Meestal is dat dan bijles geven. Zo heeft ze ook Nathan leren kennen. En niet veel later is ze al getrouwd en heeft ze een schattige baby James (Jamie). Haar droom was touren en muziek schrijven of gaan studeren op stanfordt maar die dromen zijn een beetje in het water gevallen. Daarom is ze (later) lerares op haar vertrouwde school in Tree Hill geworden.

Brooke Davis (7 x uitgekomen)

Jij bent Brooke! Brooke is schoolpresident, aanvoerder van het cheerleaderteam en al jaren het populairste meisje op school! Tot ze concurrentie kreeg van Rachel. Maar ondertussen zijn die 2 wel vriendinnen geworden. Brooke heeft al vaak en aan- en afrelatie gehad met Lucas en ook al veel andere vriendjes gehad. Ze houdt van ontwerpen en heeft haar eigen kledinglijn: clothes over bro's. Een meid met ambitie, maar ze is ook een goede vriendin! Met wat mindere schoolresultaten.

Peyton Sawyer (18 x uitgekomen)

Jij bent Peyton! Peyton is al jaren de beste vriendin van Brooke, waarmee ze soms eens in de clinch zit. Peyton is nogal het tegengestelde van Brooke. Ze is stil, liever alleen. Ze houdt enorm van haar kunst en muziek. Ze is ook vaak verdrietig maar dat komt omdat ze al heel veel heeft meegemaakt. Ze heeft al lang en tijdje een oogje op Lucas. Zelfs wanneer hij het vriendje van Brooke. Hij is dan ook hun grootste ruzieonderwerp. Maar in hun diepste kunnen ze eigenlijk niet zonder elkaar.

Rachel Gatina (0 x uitgekomen)

Jij bent Rachel! Brooke's grootste concurrente op Tree Hill. Rachel is een echt fuifbeest! Jongens, drank, s*ks,... Ze wil het allemaal en met iedereen! En doordat ze rijk is en een nogal aantrekkelijk lichaam heeft, krijgt ze dat ook. Na een tijd van elkaar te boycotten, komt er toch en vriendschap met Brooke. Niet bepaald een ideaal schoolmeisje, ze heeft wel goede punten, maar door haar gedrag is ze al vaak van school weggestuurd. Toch schuilt er in Rachel en lief persoon die wel om anderen geeft.

Bevin Mirskey (6 x uitgekomen)

Jij bent Bevin! Over haar valt eigenlijk niet veel te zeggen. Ze zit samen met de anderen ook in het cheerleaderteam. Ze is nogal dom, en zegt dan ook vaak domme dingen. Ook heeft ze een oogje op Skills.

Statistieken

Statistieken

Reageer (10)

  • AmoreAngel

    Hayley maar eigenlijk ben ik Brooke

    1 decennium geleden
  • FuckRomance

    Hayley!(H)

    1 decennium geleden
  • diamondgirl2

    Haley James Scott.. love her :)(doeg)(yeah)

    1 decennium geleden
  • Poppy

    Brooke

    1 decennium geleden
  • HermelienxX

    Yep, Haley!!! :) :) :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?