Welk filmgenre spreekt jou het meest aan?

Er zijn films zat. Maar welk genre spreekt jou nou het meest aan? Ontdek het in deze quiz!

Mogelijke uitkomsten

Komedie (7 x uitgekomen)

Jij bent een gezellig persoon die over veel humor beschikt. Dat zie je ook graag terug in films. Het is daarom ook niet zo gek dat jij het meest houdt van een Komedie !

Thriller (0 x uitgekomen)

Jij houdt van spanning en sensatie. Je hebt je zenuwen onder controle en bent niet vies van een zenuwslopend verhaal. Er is alleen wel veel voor nodig om jou op het puntje van je stoel te laten zitten. Daarom hou jij het meest van goede Thrillers !

Romantiek (5 x uitgekomen)

Jij bent een dromer. Je kijkt graag naar films met een leuk (knappe) acteur/actrice. Het liefst kijk jij deze romantische films met je vrienden of vriendinnen. Romantiek staat voorop!

Avontuur (1 x uitgekomen)

Jij houdt ervan om nieuwe delen van de wereld te zien. Originaliteit staat bij jou voorop. Het is niet gemakkelijk een mooie film uit te kiezen naar jou smaak. Maar vooral de grote producties doen het goed bij jou. De avonturenfilms zijn jou favoriet!

Drama (16 x uitgekomen)

Jij bent emotioneel en schaamt je er niet voor. Je ziet graag waargebeurde verhalen en smult ervan als er een tikkeltje romantiek in zit. Je duikt helemaal in de verhaallijnen van de personages. Jij houdt het meest van drama's!

Horror (4 x uitgekomen)

Je houdt van griezelen en bent niet snel bang. Je vindt een avondje griezelen met je vrienden helemaal geweldig. Hoe enger hoe beter. Horror spreekt jou het meest aan!

Fantasie (5 x uitgekomen)

Jij wilt graag andere werelden zien. Hoe gekker hoe beter. Er moet alleen wel een goed verhaal in zitten. Het best is jou filmsmaak te combineren met het avontuur-genre. Jij houdt het meest van Fantasie !

Aanrader: Lord of the Rings

Actie (0 x uitgekomen)

Jij bent niet vies van een beetje geweld in de film. Een sterk complot spreekt jou aan. Je houdt ook erg van spanning. Probeer daarom ook de thriller of avonturen films. Maar jij houdt het meest van Actie!

Aanrader: Die hard

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • WorkOfArt

    whiee horror

    1 decennium geleden
  • HARREH

    Drama; Leuk op z'n tijd.
    Maar ik vind het met Komedie en Romantiek het minst leuke genre.

    1 decennium geleden
  • Hingucker

    Drama , nou eerder romantiek want The Notebook is één van m'n favorieten. Maar de Titanic ook dus ja... Maar daar zit ook veel romantiek in.

    1 decennium geleden
  • Avarosa

    fantasie zou goed kunnen maar lord of the rings zie ik niet graag x'D

    1 decennium geleden
  • overtheTOP

    drama, nou nee dankje

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?