Jij Bent De Gene Waar Ik Van Hou,, {HP}{DM} 2

nummer 2:D

Mogelijke uitkomsten

Now You Want Me,, Hell No! (30 x uitgekomen)

De volgende ochtend.

Het is weekend dus je mocht doen wat je wou. Je ging maar even naar de eetzaal. Maar toen je daar was kreeg je de schrik van je leven. Er hingen allemaal posters met jou gezicht erop en daaronder stond Draco Lover. Iedereen lachte je kei hard uit toen je de eetzaal binnen liep. Je keek Celeste aan. Zij was de enige die dit gedaan kon hebben. Ze keek je gemeen en lachend aan. Je loopt op haar af. Hoe kon je zeg je. Ja jij ben ook zo goed gelovig zegt ze. Dit was gewoon te grappig om te laten weet je. Ma,,maar ik dacht dat je me vriendin was. Sgat dream on. Ik bevriend zijn met zo’n lelijk iemand. Hell no! Dit werd je te veel je rende huilend de eetzaal uit naar het meer. Als je bij het meer aankomt staar je in het heldere water. Je ziet een lelijk meisje dat niks kan. Was ik maar knap denk je. Waarom ben ik nou zo lelijk. Je kijkt weer naar het meer. In eens gebeurd er iets vreemds. Je ziet een helder wit licht. Je kan niks meer zien door het licht. In eens voel je dat je van de grond afkomt. Maar niemand draagt je. Je zweeft daar gewoon. Ineens is die witte licht flits weg en val je op de grond. Dan word alles zwart voor je ogen.


Wie is dit meisje hoor je iemand zeggen. Ik zou het niet weten ik heb haar hier nog nooit eerder gezien. Dan open je je ogen, je bent in de zieken zaal van Zweinstijn. Voor je staat Perkamentus. Wie ben jij vraagt hij. Huh hij weet niet wie ik ben. Ik ben Jill van griffoendor. Wat dat kan niet. Jill van Griffoendor lijkt niet eens op jou. Huh maar ik ben het toch egt kijk maar. Je liet je merk op je schouder zien. Huh ze is het egt! Dat merk is niet te vervalsen hoor je perkamentus zeggen. Maar meisje wat heb jij gedaan je ziet er zo anders uit. Huh hoezo?? Heeft dar witte licht iets met me gedaan denk je. Dat kan haast niet. Je pakt je toverstaf en tovert een spiegel. Je kijkt er in. WAH! Je geeft een gil. Dat meisje dat je in de spiegel ziet kan je niet zijn. Dat meisje is knap heeft lang stijl blond haar. Je kijkt op je schouder voor de zekerheid. Het merk staat er echt. Jill ben jij toevallig bij het meer geweest hoor je perkamentus zeggen. Uhm ja. Wat is er toen gebeurd? Er kwam een wit licht en meer weet ik niet. Dat meer kan je grootste droom uitlaten komen als je het maar echt wilt hoor je perkamentus zeggen. Nu word alles je in een keer duidelijk. Dat meer had je mooi gemaakt! Je was niet meer het lelijke eendje van de school! Nou je kan gaan hoor je perkamentus zeggen. Je gaat naar de eetzaal. Kijken wat ze nou van me vinden denk je. Je loopt naar binnen en je gaat aan de zwadderich tafel zitten. Gelijk hoor je iedereen praten. Wie is dat meisje? Wooh die is HOT! Opeens kwam Draco op je af lopen. Ben jij nieuw hier hoor je hem zeggen. Nee. Ik heb jou anders hier nog nooit gezien. En zo’n schoonheid als jij valt niet te missen. O geloof me je kent me zeg je. Wat is je naam dan? Jill van Griffoendor. Haha laat me niet lachen Jill van Griffoendor is een lelijk wijf. Nou ook bedankt zeg je. Jij kan gewoon niet Jill van Griffoendor zijn. Nou kijk maar. Je laat het merk op je schouder zien. Ma,,maar dat kan niet hoor je Draco stamelen.

Draco Pov.

Wooh wat was er met die chik gebeurd. Ze is nu zo hot. Die moest en zou je krijgen. Zeg heb je zin om met mij naar de grote eik te gaan vraag je. Waarom zou ik hoor je haar zeggen. Nu ik knap ben moet je me wel. Nou mooi niet Draco. Ga maar naar Celeste ofso. Hoor je haar zeggen.



Ik wil 2 reacties van 2 verschillende mennsjess:P

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • Boulevard

    snel verder
    en dit zijn er meer dan twee he
    zeg je wanneer de volgende er is

    laura

    1 decennium geleden
  • JillMiauw

    mensjes afbeelding doet het nie:(

    1 decennium geleden
  • ChickaXJirki

    next pleas ze zijn goed

    1 decennium geleden
  • xTHxNatalie

    snel verder
    en wil je de mijne ook maken heb ook een zweinstein story gemaakt ben bezig met de tweede

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?