Past jij het beste bij Hikaru of Kaoru?

Heb je net mijn andere Quizlet gedaan? En kwam daar de tweeling Hikaru en Kaoru uit? Dan moet je nu deze even doen want ze lijken er op elkaar maar ze hebben toch verschillen :)

Mogelijke uitkomsten

HIkaru (28 x uitgekomen)

Je past het best bij Hikaru. Hij is heel lief. Als hij je echt leuk vindt dan laat hij dat ook merken en kan daar dan weleens de verkeerde woorden bij gebruiken. Deze foto is uit episode 16 als een oud klasgenootje van Haruhi (die hij erg leuk vindt)langs komt en dit is een best wel jaloerse blik van Hikaru.

Kaoru (18 x uitgekomen)

Dit is Kaoru, hij is hier misschien een beetje raar gekleed maar deze episode is ook een beetje raar! Kaoru doet heel veel voor zijn broer (Hikaru trouwens ook voor hem)Hij is wat minder snel jaloers maar in deze serie is hij ook niet echt verliefd op iemand.

Geen van beide (2 x uitgekomen)

Geen twijfel mogelijk je past eigenlijk bij geen van beide! Doe de andere test opnieuw want dit klopt volgens mij niet ;)! Trouwens, de persoon rechts van Hikaru en Kaoru, is een meisje dus daarom staat ze niet in mijn andere Quizlet! Ze heeft alleen een jongens uniform aan omdat op haar eerste dag bij de Host club stoot ze een heel dure vaas om en dat moet ze terug betalen door een Host te zijn en 1000 klanten te krijgen, maar in het begin weten ze ook niet dat ze een meisje is. Er is er eentje (Tamaki) die komt er een beetje laat achter terwijl Kyouya het gelijk door heeft :P

Statistieken

Statistieken

Reageer (11)

  • denixxohshc

    HIKARU, OMG:$(H)(lol)

    1 decennium geleden
  • JedwardXking

    Hikaru I love him xD (K)

    1 decennium geleden
  • Morgenster

    Hikaru(H)

    1 decennium geleden
  • haruhi

    hikaru(H)(H)(H)
    hij is massas schattig als hij spijt heeft van iets heeft

    1 decennium geleden
  • Orihara

    kaoru<3 ik vind hem leuker dan hikaru haha

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?