And then.. We meet again??... [6]

oepss jaa jaa weet hier niks neer te zetten dus maak de quiz gewoon maar

Mogelijke uitkomsten

wil tom je ook nu terug?? (46 x uitgekomen)

tom pov:(ja die komt ook een keer aan de beurt:P)
je bent blij dat ze je terug wil en dan ook nu al:D ik heb het kettingkje van een jar geleden nog bewaard en gelukkig heb ik die nu ook nog meegenomen. daniella?? vraag ik zacht jaa wat is er tom? nouu je weet toch wel dat kettingkjee wat ik je vorrig jaar gegeven had wil je dat kettingkje weer terug om?? daniella: jaa super graag. woow je had nooit gedacht dat ze dat kettinkje terug wilde maar gelukkig wil ze hem om dan ziet iedereen dat ze weer van mij is en altijd van mij zal blijven.

die avond owwjaa en weer daniella's pov
ik ga naar bed zeg je tegen iedereen slaap lkkr krijg je als antwoord terug van bill jij ook zegt je terug.. als je je omkleed in je pyama heb je het idee dat iemand je aanstaart je draait je om en het klopt ook nog tom staart je aan hoe jij je omkleed en ondertussen speelt hij met zijn piercing.. tom wil je aub nie kijken daar kan ik nie tegen.. tom: aawwhh het was net zo'n leuk uitzicht maar omdat jij het nie wilt kijk ik wel nie;) als je je omgekleed hebt ga je bij tm in bed liggen je rilt want je hebt het koud en tom merkt het heb je het koud vraagt hij aan je? jaa ik heb het heel koud en hij slaat zijn armen om je heen.. (ik zo hoee lief:P)


die ochtend
tom pov:
je word wakker this nog maar 10 ur sochtends iedereen slaapt nog zelfs daniella. je beluit maar een onbeit voorhaar te maken dat zal ze vast wel leuk vinden en je probeerd zo stil mogelijk uit bed te komen jammer genoeg werd daniella er toch wakker van zoals vroeger daniella vraagt slaperig wat ga je doen umhh ik ga ffkes naar de wc ik moet heel nodig maar slaap jij nog maar lkkr door en je geeft har een kusje op der mond en loopt dan weg..

daniella's pov:
ik word wakker van iemand ik open me ogen en zie tom staan ik vraag slaperig wat hij gaat doen hij antwoord ik ga ffkes naar de wc maar slaap jij nog maar lkkr door.. maar daar trap ik nie in dat zij hij vroeger ook altijd en dan ging hij altijd iets speciaals voor me doen doen ik besluit maar om uit me bed te komen en zo stilmogelijk nar beneden te lopen om te kijken wat tom aan het doen is .. als ik daar beneden kom zie ik dta tom een ontbeit voor me maakt ik kijk ff vertederend nar tom hoe hij mijn onbeit maakt

tom pov: (wooww veel pov's vandaag)
ik sta voor daniella en mij en onbeit te maken ik hoor iemand naar beneden komen maar besluit er maar egen aandacht aan te geven want ik ben toch al bijna klaar er staat van alles op aardbeien brood en nog veel meer.

daniella's pov:
oww shit to draait zich om ik loop maar snel naar boven en ga weer in bed liggen en doe net alsof ik slaap. tom staat nu naast mee dat voel ik gewoon net als ik boe wil roepen geeft tom me veel kusjes op me gezicht ik heef hem en kus terug op zijn mond maar al snel voel ik zijn tong tegen mijn lippen strelen ik open mijn mond en ik voel toms toch naar mijn tong zoeken.......

neeen (14 x uitgekomen)

miss beter een bill georg og gustav quiz
off miss een andere tom serie dan die van mij:P

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?