Waar ga jij werken?

Jullie hebben mijn vorige quiz misschien al gedaan en dan weten jullie ook wat voor quiz dit zal zijn. Deze draait helemaal om de locatie. Werk jij in een bedrijf, als zelfstandige,...
Zoek het uit!!!

Mogelijke uitkomsten

Aan het bureau. (8 x uitgekomen)

Jij voelt je goed bij routine werk. Voor sommige is herhaling een nachtmerie, jij vind het alleen maar fijn als je weet waar je aan toe bent. Je vind het niet erg om telefoontjes te beantwoorden en veel papier werk te doen. Claustrofobisch ben je ook niet en eigenlijk voel je je niet slecht aan een bureau.

zelfstandige (5 x uitgekomen)

Jij bent goed in dingen organiseren. En je bent eerder een leider dan een volger. Jouw droom? De grote baas zijn. Jij maakt hier de dienst uit!

kunstenaar (7 x uitgekomen)

Jij doet niets liever dan creatief bezig zijn. Is er een probleem? Jij verzint een creatieve oplossing. Je houd van tekenen, schilderen, schrijven...Misschien niet allemaal tegelijk maar een ding is zeker van jou zullen we later nog meer horen. Tot in het nieuws!

Mijn held! (2 x uitgekomen)

Brandweerman, dokter of agent één ding is zeker jij gaat veel mensenlevens redden. Jij staat altijd voor iedereen klaar en je aarzelt geen moment om je EHBO technieken te gebruiken. Als jij in de buurt bent ben ik gerust.

Edelachtbare (4 x uitgekomen)

Rechter, advocaat of notaris. Jij gaat geen geld tekort komen. Misschien merk je nu al dat je je vrienden goed kan verdedigen of ze super advies geeft als ze ergens mee zitten. Is er ruzie op de speelplaats? Jij weet wel wat gedaan. Wen maar alvast aan zo'n toga of hoe noemen ze die jurken?

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • ISaidSo

    Kunstenaar... HOE ZOU DAT NOU KOMEN ? ;) Ik ben ervoor geboren HAHAHAHA

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?