whatever snoep is gwoon jou snoep ?

welk snoep vind je karakter het lekkerst ?

Mogelijke uitkomsten

lolly (14 x uitgekomen)

voor jou is het leven rozengeur en manenschijn met een aantal minpuntjes je houd van kleuren en fleurigheid en wilt nooit denken aan het ersgte je houd van lollypops

pralines (7 x uitgekomen)

je bent een chic typetje , je houd van blingbling en al het leuke op de wereld , je hebt het erg gesteld op caramel chocolade en vullingen je bent een echt snoepkontje !

chocolade (16 x uitgekomen)

voor jou is chocolade nog idealer en duidelijker dan pralines ! jij hebt het vooral gesteld op krokant en vullingen je houd van lol maken in het leven waar lol te maken valt !

kauwgom (23 x uitgekomen)

jij bent de absolute kauwgom king/queen !! je houd van een ganse tijd door knabbellen , bellen blazen , trekken .. zoveel wat je met kauwgom kunt doen ! je bent een zeer tof typetje dat ALTIJD lol heeft

muntjes (4 x uitgekomen)

jij houd muntjes zoals bevoorbeeld de muntjes van mentos ! je hebt een fleurig leventje en fleurt mensen er dan ook totaal mee op , je bent zoals ze zeggen het zonnetje in huis !

beertjes (6 x uitgekomen)

de bekende gewone beertjes , dat is jou lievelings snoepgoed ! je bent een heuze dierenvriend ! het enige dier dat je eet zijn snoepbeertjes ! je bent goed voor jezelf en andere !

fruitsnoep (5 x uitgekomen)

je houd erg van fruitsnoep ! zoals frutella bevoorbeeld ! je houd ook van gewoon fruit maar je nr 1 blijft natruulijk het snoep ! je helpt graag andere maar niet altijd !

zuurtjes (17 x uitgekomen)

je houd enorm veel van zuurtjes ! je kan dan ook tegen het zuurste snoep ooit ! in je dagelijkse kost wil je dan ook het liefst pikant omdat het ook fel is maar zuur is echt jou ding !

Statistieken

Statistieken

Reageer (15)

  • xJusty

    Kauwgum (ll)

    1 decennium geleden
  • HotGarbagee

    chcolate!!!!!(yeah)
    ik hou van chocolate gum and lollypops!

    1 decennium geleden
  • breakingsoul

    kauwgom!!! ja!!!! maar.....suurtjes zijn ook vet lkkr.

    1 decennium geleden
  • Patience

    mmmm, zuurtjes ^^,
    lekker gekke bekken trekken xD

    xx

    1 decennium geleden
  • LARISSAxB

    Zuurtjes (l)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?