Wie van de hongerspelen ben jij?

lees de titel:D





Oké, ik heb de film gezien en hij is echt goed. Dus heb je hem nog niet gezien, ga kijken! Oh, en in de reacties kun je ook achterlaten welk deel van de hongerspelenboeken je het leuks vond. Mijn favoriet is Vlammen!

Mogelijke uitkomsten

Katniss (26 x uitgekomen)

Jij bent hard en soms een beetje verbitterd. Jij doet er alles voor om te winnen, om vervolgens terug te kunnen naar Gale en Prim. Je bent een geweldig jager en ook een uitstekend vechter, ondanks het feit dat je niet heel groot bent. Een goede neus voor zaken heb je ook en je bent slim. Maar pas op! Niet iedereen wil je dood hebben.

Jij bent Katniss.

Gale (121 x uitgekomen)

Jij bent Gale. Je bent slim, snel en een getraind jager. Ook ben je Katniss beste vriend. (lover?). Je bent kwaad op het capitool en doet niet erg je best om het te verbergen. Dit brengt je nog eens in de problemen. Ook schrik je er niet voor terug om af en toe een klap te verkopen.

Peeta (45 x uitgekomen)

Jij bent Peeta. Een fantastisch kunstenaar en ook nog eens aardig ook. Je bent al jaren verliefd op Katniss en probeert haar wanhopig te redden. Ook ben je goed in camouflage en dat zal je in leven houden.

Primrose. (32 x uitgekomen)

Jij bent Primrose. Of beter bekend als Prim. Jij bent het kleine zusje van Katniss en lijkt totaal niet op haar. Je bent schattig, vriendelijk en een echte dierenvriend.

Statistieken

Statistieken

Reageer (11)

  • Spotgaaitjee

    Promrose.. Oh ja mijn lievelings boek is mockinjay ... Heb ze int Engels gelezen

    9 jaar geleden
  • RuesLullabyx

    Katnissss :)

    Ik kan echt niet kiezen tussen de boeken, ze zijn allemaal geweldig!
    Echt balen dat er maar drie delen zijn, had er veeeel meer willen lezen

    1 decennium geleden
  • Evaaaaa

    Gale.. Cool, ik mag hem

    1 decennium geleden
  • tonks

    peeta x he's hotxD

    1 decennium geleden
  • liezzie

    Bedankt voor de positieve reacties allemaal! Ik ben een groot Hongerspelenfan en bij mij komt er Peeta uit. Klopt wel zo'n beetje. Jammer dat de boeken zijn afgelopen:(

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?