Welke HSM ster ben jij?

Hou je van High School Musical, en wil je graag weten welke ster je bent, nou doe dan deze test! :P

Mogelijke uitkomsten

Troy (0 x uitgekomen)

Jij houdt van sport, je vindt jezelf een normaal iemand, je bent gewoon jezelf, sommige denken dat je aan jezelf denkt, terwijl je ook populair bent, of kan zijn. je maakt ook tegelijkertijd veel vrienden, en dat is goed voor de socialiteit.

Gabriëlla (12 x uitgekomen)

Jij bent gewoon jij, je wil graag dat je goede cijfers haalt zodat je een goed leven kan krijgen, je houdt wel een beetje van gevoelige jongens, en je doet ook wel graag aan proefjes doen, dus je vindt NASK wel een leuk vak. je bent ook wel een buitenbeentje, en durft niet goed vrienden te maken.

Ryan (0 x uitgekomen)

Jij hebt een aparte kledingstijl, die jij het leukste vindt en graag draagt, je bent best een meelopertje, en een loophondje voor je broer/zus.
Je gaat ook wel je eigen gangetje, en je bent best wel zelfstandig, je kan ook niet zonder je mobiel!

Sharpay (0 x uitgekomen)

Jij bent echt dé populairste van de school, je bent ook wel heel vaak niet aardig tegen andere mensen, en je wilt alles voor je zelf hebben. je staat het liefst voor een groot publiek, en je wilt graag de leukste jongen van de school, je hebt een goede kledingstijl, en je kan niet van je mobiel afblijven!

Chad (9 x uitgekomen)

Alles waar je het eerst aan denkt is je sport waar je op zit, je houdt er zoveel van dat je altijd wel iets bij je draagt zodat je het niet vergeet. je hebt ook een beste vriend die al heel erg lang kent.
je wilt ook graag later een auto hebben.

Taylor (23 x uitgekomen)

Jij houdt wel van een uitdaging, je bent gewoon jezelf, je hebt een normale kledingstijl, je houdt van het vak WISKUNDE en NASK, je valt een normale jongens die om je geven, makkelijke vriendenmaker ben je. uitgaan doe je ook het liefst met vrienden.

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • MissNicolai

    Haha, leuk al die reacties (A)

    1 decennium geleden
  • Sunflower

    taylor eiglek heleml nt want ik maak nt gemakelek vrienden en hou cker nt vn wiskunde en al die andere kutvakken en ik hou al helemaal nt vn uitdaginegen of al die bullshit

    x

    1 decennium geleden
  • billxbirgitx

    super

    quiz

    !!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?