[TH] Can't stay away!

Haaaaaaaay :]
ik ontwerp maar eens even een verhaal-ding-quiz-geval :]

Let's do it!

Mogelijke uitkomsten

Hollyday! (9 x uitgekomen)

Jaa ik heb super zin in de zomer vakantie .. dus daar gan ik maar mee beginne:P

'JESSICAAA! breng die tas nou eens naar de auto!' schreeuwt je moeder. "aah hou op met zeiken" denk je. 'Ja, mam ik kom al' 'En neem dan ook die tas mee!' 'JAHA!' kaats je terug. Dat is al een lekker begin van de zomervakantie, ruzie, om een tas! 'Mag ik en ijsje?!'zeurt je zusje. Ze word in de vakantie 14 en is net als jij vlink aan het puberen net als jij. 'Nee Bee! we gaan nu de auto in en weg! schiet op! en jij ook Jess!' hoor je je moeder zeggen. Geirriteerd stappen jullie allebei de auto in en je moeder klapt de kofferbak dicht.

In de auto is het stil, je hoord alleen op de achtergrond de muziek en af en toe hoor je wat auto's voorbei rijden. de hele weg heb je geslapen en je zal nu wel vrakbij de bestemming zijn want je moeder vermindert vaart. 'Zo dames, uitstappen maar. We zijn er.' Je opend je ogen langzaam en doet de deur open, Je zet je benen buiten de auto en staat op. je zusje staat al bij een groot hok met allemaal honden, Daar blijf jij het liefste zo ver mogelijk van uit de buurd. honden vind je maar niets.

'Pakken jullie ook even jullie tassen, of moet ik alles in je eentje het hotel indragen?' vraagt je moeder. 'Ik kom al.' zeg je terug. je pakt je tasen uit de kofferbak en neemt ze mee het hotel in. het ish een groot en luxueus hotel, met allemaal kristallen kroonluchters en chiqué kleine frutsels.


Dis was het eerste deel.
ik hoop dat jullie het een beetje leuk vinden.:]
ILY!

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?