"Welk LOTR type ben jij?"

Ben je stil als Frodo? Moedig als Aragorn? Quiz Het!

Mogelijke uitkomsten

Pippin (46 x uitgekomen)

Jij bent Pippin! Je bent altijd vrolijk en een tikkeltje onhandig in dingen. Je bent erg creatief in wat je doet en geeft meer om je vrienden dan om wie dan ook. Een vrolijk en warm iemand, dat is wat jij bent!

Frodo (10 x uitgekomen)

Jij bent Frodo! Je bent een klein beetje stil af en toe, maar je vrienden houden van je en dat is belangrijk! Je houd veel van plezier en bent aardig tegen alles en iedereen. Aardig en je bent altijd recht voor zijn raap!

Sam (11 x uitgekomen)

Jij bent Sam! Je houd van alles wat groeit! En als er iets is waar jij voor staat, dan is het liefde. Jij gelooft in voorbestemming en zal dan ook zeker geluk vinden hierin. Je geeft meer dan wat dan ook om je vrienden en je bent dan ook erg bij ze gelieft. Liefdevol en hartelijk, my dear Sam...

Merry (22 x uitgekomen)

Jij bent Merry! Een klein beetje bazig tegenover je beste vriend, maar dat is dan ook wat hij/zij zo leuk aan je vind. Hij volgt je overal waar je gaat, en andersom. Jij kan niet zonder plezier en je vrienden, je bent grappig en je vrienden geven veel om je. Merry, vredelievend en trouw.

Arwen (30 x uitgekomen)

Jij bent Arwen! Je bent lief voor alles en iedereen en doet alles voor ze, maar wees niet te lief, dat kan gevolgen hebben. Jij gelooft in echte liefde, en echte vriendschap, je herkent een echte vriend op kilometers afstand.
Arwen, lief, betrouwbaar en behulpzaam

Aragorn (8 x uitgekomen)

Jij bent Aragorn! Jij bent moedig als een leeuw, en toch ben je bang voor sommige dingen. Je laat iedereen in zijn waarde, je bent een doorzetter en dat heeft vele voordelen. Veel geluk in de liefde heb je en zul je krijgen. Je gelooft in jezelf en in anderen, Aragorn: moedig, doorzetter.

Gandalf (2 x uitgekomen)

Jij bent Gandalf! Alles wat jij doet, gaat met beleid. Je bent soms wat streng tegenover je vrienden, maar toch houden ze van je. Je hebt veel wijsheid, je bent erg slim. Je houd van alles wat groeit en bloeit, en zij van jou. Gandalf, wijs, aardig en trouw.

Legolas (13 x uitgekomen)

Jij bent Legolas! Jij vind iedereen aardig en bent heel erg vergevingsgezind. Maar soms moet je wel iets harder zijn, niet iedereen is betrouwbaar. Je bent scherp, maar toch altijd wel in voor een lolletje. Droge humor en een beetje plagen zijn jouw sterkste kanten! Legolas, humoristisch, trouw en aardig

Gimli (28 x uitgekomen)

Jij bent Gimli! Jij weet wie je vrienden zijn en kiest ze ook zorgvuldig. Vriendelijkheid en betrouwbaarheid zit in jou aard, je bent absoluut geen overloper. Je vrienden houden van je en jij van hun, Gimli, vriendelijk en betrouwbaar

Statistieken

Statistieken

Reageer (10)

  • X_hpfan_X

    Legolas!!!!!! Jippieieieieie!!!!!

    8 jaar geleden
  • DamonEnzo

    gILMLI ;(
    Ik wou Legolas
    Maar Gimli is wel ehel grappig

    3. Zing je graag?
    Natuurlijk! "Home is behind..."
    nee, mij te genant

    Ik zing heel vaak Home is Nehind The world ahead and there many pahts to tread...

    1 decennium geleden
  • GOTOSLEEP

    Raven tweede keer legolas ik wil Frodo(huil)

    1 decennium geleden
  • TheSoulButler

    sam(puh) ik wouw legolas(H)

    1 decennium geleden
  • Phantasy

    Aragorn

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?