Wat is jou Chineese Zodiac ?

Vind uit wat jou Chineese Zodiac ( Sterrenbeeld ) is ! Alvast veel plezier

Mogelijke uitkomsten

Rat (5 x uitgekomen)

De Rat is een heel expressief mens, charmant maar ook agressief. Hij kan op feestjes eindeloos kletsen met mensen en het is zeldzaam om een Rat rustig op z'n eentje te zien zitten. Ratten hebben veelal meer kennissen dan echte vrienden, maar de vrienden die ze hebben respecteren en koesteren ze. En als je eenmaal echte vriendschap sluit met een Rat, wordt je meteen als familie behandelt!
De Rat heeft de neiging om zijn problemen voor zichzelf te houden, alsof hij ze ontkent.
Ook al kunnen we wel eens kleingeestig en zelfs gemeen zijn, ze zijn ook heel eerlijk en recht voor z'n raap.
Ze kunnen ook eindeloos ontevreden zijn, maar als ze dat weten te hanteren maken ze meestal een succes van hun leven !!!

Os (4 x uitgekomen)

De Os werkt hard en is vasthoudend: eenmaal begonnen houden ze een klus langer vol dan wie dan ook. Ze geloven in zichzelf maar hebben de neiging om alles in twee klassen in te delen, zonder enige nuancering: gewoon goed of gewoon slecht. Simpel en eenvoudig dus. Ze hebben wel een hoge standaard en kunnen streng oordelen. De Os is geen feestvierder en ook niet zo sociaal, ze zijn nogal rustig en soms traag van aard. Ze reflecteren veel maar als ze kwaad zijn kunnen ze heel impulsief zijn. Het is beter een Os niet in de wielen te rijden.

Tijger (5 x uitgekomen)

Zoals in de Westerse astrologie de Leeuw dat is, is in de Chinese zodiak de Tijger het symbool voor kracht en macht: anderen zijn bang voor hen of hebben respect voor hen. Ze zijn dynamisch en hebben een intense activiteit, ze zijn onafhankelijk en heel nieuwsgierig hoe anderen in elkaar steken. Ze hebben vaak volgelingen en bewonderaars. Ze zijn moedig en zelfverzekerd en zijn uitstekende leiders en beschermers. Hoe liberaal ze echter ook lijken, ze zijn vol vurige passie, snel in hun oordeel en kunnen beslist niet tegen het gezag van anderen.

Konijn (4 x uitgekomen)

Meestal is het konijn lief en aardig en natuurlijk heel populair. Ze zijn goed gezelschap. Hun huis ziet er altijd prachtig uit, ze hebben een enorm artistiek gevoel en een goede smaak, en gaan meestal goedgekleed. Hun kasten bevatten misschien wel heel dure kleding, en veel ervan. Maar alhoewel ze heel geliefd en populair zijn bij hun vrienden en familie, zijn ze ook pessimistisch, conservatief en onzeker: ze houden niet erg van verandering. Ze zijn kalm, en kunnen niet makkelijk geprovoceerd worden. Ze houden niet van discussies en hebben liever een rustig, vredig leven. Ze zijn ook sentimenteel en vol compassie. Ja, ze kunnen ook makkelijk huilen. Soms zijn ze verlegen, en als ze niet wat assertiever worden, kunnen ze een heel middelmatig leven lijden. Ze zijn enorm goede partners in relaties. Romantisch en lief, trouw maar soms wat kritisch of ijdel. Heel delicate wezens eigenlijk

Draak (2 x uitgekomen)

De Draak is een van de meest favoriete symbolen: elke ouder schijnt te hopen dat zijn of haar kind in het jaar van de draak geboren wordt. Draken hebben macht en geluk in het leven. Ze zijn geboren monarchen, maar ook idealisten. Eigenlijk denken ze al vanaf het moment dat ze geboren worden dat ze perfect zijn, en dus zijn ze ook niet erg flexibel. Ze hebben vaak een grote mond maar toch zijn hun meningen belangrijk genoeg om naar te luisteren en hun advies is altijd goed. Zijn invloed is in feite nogal sterk. De Draak kan wel last hebben van te veel trots.

Slang (11 x uitgekomen)

De Slang verwacht niet anders dan dat hij aandacht krijgt en roem verwerft, maar toch zijn ze daar nooit luidruchtig in. Ze hebben uitstekende manieren en een sterk charisma en ze zijn heel vasthoudend, en de Slang neemt snel besluiten. Alhoewel hij zijn projecten niet altijd afmaakt, integendeel. Klaarblijkelijk zijn de meeste mensen stiekem verliefd op de Slang, met hun mysterieuze uitstraling. Onweerstaanbaar als ze lijken, roddelt de Slang nooit en verspilt zijn tijd ook niet. Hij is een diepe denker, een intellectueel, een filosoof. Ze reageren onmiddellijk op eerste indrukken, en handelt heel sterk vanuit zijn gevoel en intuïtie.

paard (2 x uitgekomen)

Het Paard is heel energiek en actief, en begeeft zich graag in menigten om gezien te worden. Ze zijn heel handig, maar hebben niet al te veel zelfvertrouwen. Het Paard -mens, die van reizen houdt, verlaat het huis meestal op jonge leeftijd. Eigenlijk horen ze nooit ergens helemaal thuis, hij blijft zigeunerbloed houden, inclusief de innerlijke rebellie die daar bij hoort. Het is een beetje een heetbloedig, ongeduldig type, en kan ook heel egoïstisch overkomen.

Geit (4 x uitgekomen)

Onder de Geit geboren mensen zijn artistiek en charmant, getalenteerd en elegant, en ze zijn dol op de natuur. Ze zijn het meest creatief van alle Chinese symbolen. Ze hebben ook enorm goede manieren en hun charme brengt hun altijd veel bewonderaars en vrienden. Ze zijn echter wel onzeker, want ze hebben er behoefte aan geliefd te zijn en beschermd te worden. Ze respecteren de regels van de maatschappij. Meestal gaan ze confrontatie uit de weg, en trekken zich terug uit zware besluitvormingsprocessen. Ze zijn ook dromers en soms zijn ze pessimistisch en aarzelend, of maken zich altijd zorgen. Of ze zijn lui.

Aap (5 x uitgekomen)

De onder de Aap geboren mens is meestal vrolijk, vol energie, en ze zijn knap: geef ze een saai boek te lezen en hij of zij maakt er een musical van! En hij geeft de informatie zo weer door, of geeft de boeken weer gratis weg. Als je naar een feestje gaat, staat de Aap meestal in het centrum van de belangstelling. Ze hebben charme en humor, ze zijn sociaal en ze kunnen diplomatiek overkomen, omdat ze niet altijd de waarheid vertellen omdat ze niet onvriendelijk willen zijn. Maar ze verbergen hun emoties niet.

Apen zijn heel goed in het oplossen van problemen. Als je ooit ergens in de problemen zit, pak dan de telefoon maar en draai het nummer van een Aap. Apen kunnen goed luisteren en tegelijkertijd problemen oplossen. Apen zijn ongelooflijk nieuwsgierig en willen alles weten. Soms zijn ze niet redelijk, en dan gebruiken ze hun vermogen om iedereen (inclusief henzelf) ervan te overtuigen dat ze toch het juiste hebben gedaan.

Haan (2 x uitgekomen)

De Haan is een heel oplettende persoon die het meestal bij het rechte eind heeft. Ze zijn zelfverzekerd, moedig, werken hard, ordelijk en zijn heel getalenteerd. Misschien hebben ze wel een heel sterk zesde zintuig wat hun oordeelsvermogen betreft. De Haan handelt precies zoals hij is, hij is gewoon zichzelf en er zijn geen verborgen diepten die hij niet laat zien. Hij is niet gecompliceerd of diepgaand, hij is recht door zee, en direkt. Hij houdt er wel van gevleid te worden, en kan zich daarom wel eens wat opzichtig kleden, maar in zijn hart is hij een conservatief. Ze zijn zich wel heel bewust van kleding, en soms spenderen ze uren voor de spiegel of geven 1000 gulden uit aan een jurk. Ze zijn altijd aantrekkelijk, en sociaal en houden wel van aandacht dus. Ze kunnen ook behoorlijk opscheppen.

Je kunt een Haan niet voor de gek houden. Hij is sceptisch en voorzichtig, maar met zijn sterke waarnemingsvermogen kan hij een uitstekende trouble shooter zijn, bijvoorbeeld als detective, verpleegster, arts of psychiater. De Haan is altijd bezig, ze zijn zelden lui aan het niets doen. Ze hebben een veelheid van talenten die ze overal kunnen gebruiken. Ze zijn ook uitstekend in het managen van financiële zaken of als organisatoren.

Hond (10 x uitgekomen)

Onder de Hond geboren mensen zijn eerlijk, trouw en oprecht. Traditioneel en eervol, scheppen ze er bovendien genoegen in mensen te helpen. Ze zijn altijd de eerste om op te komen voor onrechtvaardigheid. Hij symboliseert rechtvaardigheid. Hij is niet zo sociaal, en ook geen ster in gezelschap, maar hij is intelligent, zorgzaam en een goede luisteraar.

Ze hebben een heel sterk gevoel van plicht. Je kunt absoluut op een Hond aan. Hij roddelt niet graag en je geheimen kun je hem ook rustig toevertrouwen. Als hij in een goede bui is is hij goed gezelschap, maar indien niet, kan hij heel vervelend worden en vol oordeel, en in de verdediging gaan. De Hond wordt oud geboren en wordt jonger naarmate hij ouder wordt. Ze nemen alles heel serieus, en soms klagen ze er ook een eind op los. In relaties is de Hond degene die geeft, en de partner degene die neemt. Hij is meestal heel edelmoedig en in de liefde is hij eerlijk. Hij is wel iemand die zich makkelijk zorgen maakt waardoor hij depressief kan worden. Als hij eenmaal vriendschap sluit met iemand is het voor het leven, ze zijn enorm loyaal.

Varken (11 x uitgekomen)

Wist je dat mensen geboren onder het teken van het Varken heel galant zijn? Ze zijn oprecht, rein, zijn tolerant en hebben gevoel voor humor. Ze zijn te goed om waar te zijn, zorgzaam en ze doen wat je van ze vraagt. Varkens willen nu eenmaal graag alles goed doen, en je kunt ze dan ook rustig vertrouwen. Ze zijn rustig en oprecht en zo eerlijk dat ze zich schuldig voelen bij de minste fout die ze maken. Ze zijn naïef en onschuldig, en open zonder enige verdedigingsmechanisme. Het Varken gelooft altijd alles wat een ander hem vertelt maar zijn vertrouwen in zichzelf is zo minimaal dat hij altijd probeert bewijzen te vinden voor wat hij ook maar zegt. Mensen bewonderen Varkens vaak het meest van alle: kijk maar eens wie er Varken is: zijn ze niet het meest zorgzaam van alle van je vrienden?

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • Opium

    hond en dat klopt


    goeie quiz :]

    1 decennium geleden
  • Luxure

    Whaha !
    Eeen Várken x'D

    1 decennium geleden
  • NeedYourLove

    een varkend xD
    klopt wel mja die rare chinezen (A)

    1 decennium geleden
  • catba

    een os !!

    1 decennium geleden
  • hungover

    rat

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?