Vervolg op verhaal

Ik wilde eigenlijk geen vervolg maken, maar het moest van mijn zusje :S. Dus als je je afvraagt wat er verder gebeurt, maak dit vervolg maar :D. O ja, en even een opmerking, we gaan verder bij het stukje dat je het net overleeft, dus dat je bent aangevallen en uit het raam bent gesprongen, ookal had je de vorige keer een andere uitkomst!

Mogelijke uitkomsten

Eline? (8 x uitgekomen)

Je wordt wakker in het ziekenhuis. Naast je zit Eline. Ze houd je hand vast en praat zacht tegen je. Je wilt iets terugzeggen maar je bent nog helemaal lam van de pijnstillers. Je merkt opeens dat je je niet kan bewegen. ‘Zo sterk zijn pijnstillers toch niet?’ denk je wanhopig. Je probeert je ogen dicht te doen, je mond te openen, je pink op te tillen, maar niets lukt. Eline merkt dat je wakker bent en lijkt te schrikken. Maar dan zie je dat ze heeft gehuild. Met grote moeite weet je je blik op haar te vestigen. Je ziet dat Eline een doosje met pijnstillers in haar hand houdt. Alleen… het zijn geen pijnstillers. Voordat je realiseert wat er allemaal aan de hand is, wordt het zwart om je heen en kan je niet meer ademen…

Sorry, jij overleeft het niet :(.

Je overleeft het... net (10 x uitgekomen)

Je wordt wakker in het ziekenhuis. Naast je zit je vriendje, hij slaapt terwijl hij je hand nog vast heeft. . Je kijkt even wat verder om je heen, en dan zie je dat je been en je arm in het gips zitten. Je vloekt zachtjes, maar je vriendje wordt wakker. ‘Je bent weer wakker’ zegt hij opgelucht. ‘Ik denk het…’ antwoord jij. Maar voordat jullie verder kunnen praten gaat de deur open. Jullie kijken om en dan lijkt het of je hart stilstaat. Het is de man met de mantel en het masker, die je eerder deze avond al probeerde te vermoorde. Je wilt gillen maar er komt geen geluid uit je mond. Je kijkt naar je vriendje maar hij zit versteent. De man loopt langzaam naar je toe. Je probeert overeind te komen en er gaat ondanks de pijnstillers een scheut van pijn door je heen. Je negeert het en laat je uit bed vallen. Je krabbelt overeind en sleept jezelf weg. De man lacht en loopt langzaam naar je toe. Je hebt geen idee wat je moet doen, uit het raam springen is ook geen optie want je zit op de 20e verdieping. Je sleept jezelf wanhopig naar een muur. Je zit ingesloten en je kan niet weg. Plots krijg je een ingeving. Terwijl de man dichterbij komt pak je een of ander apparaat wat bij je bed stond een gooit het tegen de man aan. Hij schreeuwt en is even afgeleid, wat jou de kans geeft om je vriendje overeind te hijsen. Samen strompelen jullie naar de deur en als jullie buiten zijn duwen jullie hem op slot. Er komen van alle kanten verplegers aan die je opvangen.

Je hebt het net overleefd…

Pap en mam (14 x uitgekomen)

Als je weer wakker wordt ben je in het ziekenhuis. Aan weerszijden van je zitten je ouders.
‘Gelukkig, je bent weer wakker’ zegt je vader. Je ouders omhelzen je. ‘Je hebt geluk gehad’ zegt je moeder. ‘Je hebt niks gebroken en komt ervan af met een paar schrammen. Je mag morgen alweer naar huis.’. Je zucht opgelucht. ‘En die man? Die me gisteren aanviel?’ vraag je twijfelend. Je bent nog steeds erg bang en de gedachte aan hem doet je rillen van angst. ‘De politie heeft hem opgepakt, gelijk nadat wij thuiskwamen.’ Zegt je vader. ‘Maar waarom wilde hij me…. Vermoorden?’ vraag je twijfelend. ‘Het is een ontsnapte tbs er. Hij had iets te veel horrorfilms gezien.’ Zegt je moeder.

Alles komt weer goed! (Y)

Statistieken

Statistieken

Reageer (10)

  • xaM

    Overleg? Ik bedoelde overleef

    8 jaar geleden
  • xaM

    Ik overleg het... Net

    8 jaar geleden
  • austinlover

    vriendje Ilove u my boyfriend

    9 jaar geleden
  • Rebbie

    yeey, pap en mam! (dance)

    1 decennium geleden
  • WhenenShan

    Wat hebben jou quizjes tegen mij :P
    ik moet altijd dood :P (hip(nerd))

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?