Jared Leto and you! {101}

Dus jullie hadden feest gehad en nu lagen jullie te slapen.

Mogelijke uitkomsten

House of Wolves.....! 0.o (13 x uitgekomen)

Je pakte de laatste fles Wodka en gaf die aan Yu en Carolaa die al helemaal dronken waren terwijl het pas net 8 uur in de avond was, je zei tegen ze dat Shannon hun 2 er wel uit kikte als ie hun zo zag en liep snel naar de deur want je had natuurlijk een klein feestje georgeniseerd ondertussen 30STM lekker zich mochten vervelen op het vliegveld.
Om die volgende dag 1 hele week naar Londen te gaan voor een speciaal iemand volgens hun, je knuffelde gelijk Mikey die zijn bril extra thuis had gelaten en zijn lensen in had. je zei tegen ze dat ze uit moesten kijken voor de ladder zatte Yu & Carolaa,
ze keken elkaar een moment aan en zagen de wolven boel al! Fabi & Arianne die in een hoekje zaten te zoenen, Jo & Strify die bezig waren met de muziek, Luminor, Kiro & Shin die met een glaasje wijn en bier rond de tafel een spelletje aan het spelen waren, en een Max die al op MCR zat te wachten om zijn nieuwe gitaar stukje te laten horen Mikey, Frank & Ray die al meteen enthousiast waren en mee naar boven waren gelopen. Je stond nu alleen nog maar met Gee en met Bob in de woonkamer te kijken Bob stootte je aan en vroeg waar de jongens waren je zei dat ze in London waren en dat ze hier niks vanaf wisten waarop Gee gemeen zei 'zal ik ze dan maar eens snel bellen' je gaf hem een stomp tegen zijn ribben en zei snel 'mag ik dan ook jouw make-up lessen laten zien?' waarop hij snel naar beneden keek en nee zei. Je liep naar Yu en Carolaa die nog half duits half dronken zaten te praten en keek naar Bob die het knuffelend dronken stel wel schattig vond je stootte Yu aan en zei dat ze naar boven naar hun kamer moesten verder knuffelen ze stonden half wankelend op en liepen naar boven, je plofte op de bank en Gee en Bob die kwamen naast je zitten. Jullie begonnen te praten totdat opeens de muziek harder ging en zachter je zag Strify en Jo klote met de volume knop. Gerard stond op en trok de 2 kleutertjes uit elkaar en wees ze hoe de muziek echt ging.

*1 uurtje later*
Je schreeuwde dat de muziek zachtjes moest en iedereen niks moest zeggen wat bepaald niet lukte je rende snel naar buiten en nam daar de muziek op, je negeerde Fabi & Gee's hun geschreeuw die ook helemaal dronken waren net zoals de rest op Arianne en jouw na. Je nam op en je hoorde gelijk Shannon zijn stem, je wilde zo aardig mogelijk klinken wat niet bepaald lukte want je moest een klein beetje schreeuwen vanwege de herrie die van het huis uit kwam. Jared hoorde je op achtergrond roepen 'jullie zitten toch geen feest aan het houden toch?' je zei nee en hoorde de jongens gelijk 'dus wel' zeggen..

Word vervolgd!

nu denk ik eens aan mezelf xD (0 x uitgekomen)

mijn uber sexyknappehottieliefstemooistelekkerding100%sweetyBILL :D so dah is mijn woord xD

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • xWeaslyx

    Whooah snel verder or :D:D

    xx Carola !(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?