Hoe streng zijn jouw ouders?

Natuurlijk vind jij je ouders véél te streng.Want hoezomocht jij deze zomer niet met je vrienden naar Salou?Maar even serieus:is het echt zo erg?Doe de test en ontdek hoe streng jou ouders zijn!

Mogelijke uitkomsten

Vrije vogel (47 x uitgekomen)

Je vriendinnen zijn waarschijnlijkk strond jaloers op je,want jij mag echt alles van je ouders!Klinkt super,zulke makkelijke ouders,maar is dat het wel?Want heeft het stiekem niet ene beetje met deinteresse te maken?Vraag eens aan je ouders waarom ze je zo vrijlaten....

Perfect parents (387 x uitgekomen)

Jouw ouders doen het zo slecht nog niet.Ze laten je vrij maar houden wel alles in de gaten.Zorg er voor dat je hun vertrouwen niet schaadt,anders dwing je ze om streng te worden.

Strakke hand (248 x uitgekomen)

Jij hebt echt strenge ouders!Ze zijn zo autoritair,dat je zelf niets heb in te brengen.Het gevolg is dat je dingen stiekem gaat doen die niet mogen.Probeer dat maar eens duidelijk te maken aan je ouders,misschien stellen ze zich dan wat milder op....

Statistieken

Statistieken

Reageer (15)

  • CAKEMONSTER

    Vrije Vogel (:

    1 decennium geleden
  • gekkefreak

    perfecte parents. NOU EGT NIET!!!!! ZE ZIJN F*CKING STRENG

    1 decennium geleden
  • Etney

    (hoera)(typing)

    1 decennium geleden
  • Kroosable

    Perfect Parents.

    1 decennium geleden
  • sasie8

    perfecte ouders, maar ze zeuren alleen maar over huiswerk, maar als we gaan wandelen zijn ze een klein beetje vrolijk maar ik niet ik ben pas vrolijk als:
    ik op de (yeah) computer (dance) mag

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?