De Groentische Spelen.

Je bent ontzettend zenuwachtig. Dit is ook niet zo vreemd, want als je nagaat dat je helemaal van je thuisplaats Tomatië naar Komkommeria gereisd bent om mee te kunnen doen aan de Groentische Spelen, is het natuurlijk duidelijk dat je ontzettend zenuwachtig bent. Je moet uitkomen voor Tomatië, aangezien Komkommeria en Tomatië altijd al elkaar wilden overtreffen. Het zou verschrikkelijk zijn, en bovendien een schande voor Tomatië, als je achter een Komkommeriaan zou eindigen. Je trekt je atletische pakje aan en betreedt de Citroen voor een heerlijk potje Peenwerpen.
Maar wat gebeurt er?
-Ik verveel me te pletter, en daarom heb ik de Groentische Spelen bedacht. Neem het ajb niet al te serieus - al lijkt het me eigenlijk onmogelijk om dit serieus te nemen x'D.-

Zaterdag 29 oktober 2011: Ik heb een tijdje op nummer 1 kunnen staan, HEEL ERG BEDANKT! Maar nu sta ik al behoorlijk lang op nummer 2... Tja, zo zie je maar weer, cupcakes zijn véél lekkerder dan fruit! x'D. Nogmaals heeeeel erg bedankt, lieverds <3. En heel erg bedankt voor de lieve reacties!!

Mogelijke uitkomsten

Jij wint! (107 x uitgekomen)

Zenuwachtig kijk je naar meneer Salade die de posities uit gaat spreken. Je bent best tevreden over je prestaties, al denk je dat je je peen wel een metertje verder had kunnen werpen. De spanning stijgt hoog op in het Groentische Spelen stadion Citroen. De gele kleur en de rare vorm die dit stadion heeft is onvermijdelijk, en het stikt hier in de zomer ongetwijfeld ontzettend erg van de bijen. Meneer Salade schraapt zijn keel, en je slikt moeizaam. Het lijkt alsof er een spons in je keel zit. Opeens voel je een hand op je schouder en je draait je om. Daar staat je grootste idool! Tom Maat glimlacht naar je.
''Ik wil even tegen je zeggen dat ik vind dat je fantastisch gespeeld hebt,'' vertelde hij je met zijn zware stem, en je moet je best doen om je ogen op zijn knappe gezicht gericht te houden, omdat je eigenlijk even wil kijken naar zijn tomatastische six-packje wilt kijken, ''en Tomatië mag trots zijn op het feit dat ze zo'n goede atleet als jou hiernaartoe gestuurd hebben. Ik weet zeker dat je wint.'' Hij geeft je nog een flirterige knipoog en gaat daarna het veld af. Je draait je knipperend met je ogen weer om. Was dat dé Tom Maat, is het enige wat nog in je hoofd omgaat, dé Tom Maat, de beste atleet van Tomatië, die met jou flirtte?
''De winnaar is... [vul hier je naam in].... DIE UITGEKOMEN IS VOOR TOMATIË!''
Vandaag kon niet meer stuk...

Jij verliest... (15 x uitgekomen)

Je staat zenuwachtig te wachten. Je hebt het gevoel dat je het helemaal verpest hebt. Je ogen gaan de rijen met toeschouwers af, en stoppen als ze jouw idool Tom Maat gespot hebben. Tom Maat kijkt met een vreselijk treurige blik jouw kant op - het was duidelijk dat hij teleurgesteld in je was... Je wist nu zeker dat je ging verliezen, je zou falen voor Tom Maat, en je zou falen voor heel Tomatië... Misschien kon je naar Sinaasappellije verhuizen? De Sinaasappellijen staan bekend om hun vriendelijkheid, dan zouden ze jou als Tomatiaan toch zeker niet wegsturen? Ja, dat ging je gewoon doen... Dan hoefde je niet telkens aangesproken te worden met ''Dat is degene die van een Komkommeriaan verloor op de Groentische Spelen! We hadden veel beter Max Toma kunnen sturen!'', nee, dat zag je niet zitten. Meneer Salade, degene die de uitkomsten zou gaan vertellen, schraapte zijn keel, en je slikte moeizaam. Je keel was een spons geworden...
''En de winnaar is... KWAM KWAMMIE DIE UITKWAM VOOR KOMKOMMERIA!''
Jep, een enkeltje naar Sinaasappellije als troostprijs zou nu wel goed uitkomen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (36)

  • XSweetMiseryX

    Ik win!!
    Lolll

    1 decennium geleden
  • Beckett

    Ik verlies ;o

    1 decennium geleden
  • Willibrord

    Ik win. Deze Quiz is zo gaaf.
    Op dit soort momenten is het een schande als je niet meerdere kudo's kan geven, die verdien je want deze quiz is tomaniaal!

    1 decennium geleden
  • xSandra

    ik verlies ;O

    1 decennium geleden
  • Phantomhive

    HAHAHA. Deze quiz is gewoon tomatastisch. -aa-

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?