hiphop, pop of rock? welke van deze 3 past het beste bij jou?

ben jij een hiphop type en hou je van blingbling? hou je van pop en begin je meteen mee te zingen als je popmuziek hoort? of ben jij toch een rock type en hou je van harde muziek? kom erachter met deze quizlet.

laat a.u.b. ook een berichtje achter

Mogelijke uitkomsten

hiphop (28 x uitgekomen)

Hiphop is niet 1 soort muziek of dansstijl: Hiphop is een levensstijl, maar is vooral bekend als muziekstijl. Hiphop is een afspiegeling van het leven in de grote stad. Hiphoppers denken Hiphop, praten Hiphop, doen Hiphop en ademen Hiphop........
HipHop is een uiting van cultuur. Het is niet alleen maar een vorm van muziekmaken, maar gaat veel dieper. Het is een manier om de samenleving een spiegel.

maar waarschijnlijk past de muziekstijl gewoon bij jou, hiphop

pop (40 x uitgekomen)

Popmuziek is een afkorting van 'populaire muziek'. Het is evenals eigentijdse muziek een verzamelnaam voor tal van stijlen in de muziek, maar meer gericht op de populariteit dan de diversiteit van de muziek. Popmuziek is in hoofdmoot meer een vorm van amusementsmuziek dan kunstmuziek.

pop is helemaal wat voor jou.

rock (36 x uitgekomen)

Rock is een subgenre van de popmuziek, dat traditioneel gekenmerkt wordt door een bezetting van gitaar, basgitaar en drums, eventueel aangevuld met zang en/of andere instrumenten.

Omdat het genre erg breed is, is 'rock' heden ten dage een vrij algemene term. Het beslaat zowel hitparademuziek zoals Kane en K's Choice alswel sommige vormen van metal. Soms worden ook blues en country tot de rock gerekend. Rock werd een internationaal cultureel fenomeen met aanzienlijk sociaal effect. De rock is geëvolueerd in een massa van hoogst-variërende stijlen met wijdverspreide populariteit.

ach wat, jij rockt gewoon. yeah!

Statistieken

Statistieken

Reageer (16)

  • Matsumoto

    Hiphop:)

    1 decennium geleden
  • xFloatin

    Hiphop!

    1 decennium geleden
  • Luxurious

    pop (A)

    1 decennium geleden
  • Blainers

    Hip-hop en dan zéker niet alleen de muziek. (Ali B als Hiphop artiest neerzetten is btw No-Go, die gast weet niet eens wat het inhoudt.)

    1 decennium geleden
  • Salaryman

    |Rock.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?