Jared Leto and you! {106}

Shannon die belde lachend op, want hij had schijnbaar het sterren nieuws gevolgd. Samen met Jared en Emily. xD

Mogelijke uitkomsten

Huize Way... zit vol met ontschuldige mensen... (5 x uitgekomen)

Je liep naast Tomo die nog steeds niet klaar was met lachen, hoewel er bij Jared geen lach vanaf kon krijgen. Je liep lachend door en hoorde Shannon en Jared discusieren over de leukste papparazi klier ooit die avond op tv, je mobiel ging over en zag dat het Arianne was die belde Tomo zag het ook en keek je met puppy oogjes aan je nam gewoon op en begin extra nederlands tegen haar te praten.
Tomo keek je niet begrijpend aan en hoorde Arianne zijn naam zeggen en hij greep je telefoon uit je hand en begon Arianne en de rest te complimenteren tot het stikt! Je liep een beetje achteruit en liep naast Jared die zijn gezicht op springen had, je pakte zijn hand vast en je keek hem grijnzend aan. Hij hield je strak tegen zich aan en zag Shannon lachend kijken, je trok aan zijn hand en had nu beide de heren aan een kant.

*tijdsprong*
Tomo belde aan en Arianne deed al de deur open, je zag een knuffelde dochter en vader. En de rest vluchte snel naar de woonkamer, je liep naar binnen en begroette Gerard en zag de ontschuldige gezichten van iedereen. Je plofte naast Jo en Kiro die je met een halve lach aankeken je zei dat het oke was alleen uit moesten kijken voor Jared.

O heel erg lieve Gerard xD (0 x uitgekomen)

is het lekker? xD
laat me ff proeven!

Arianne je duivelse vader! (0 x uitgekomen)

xD damn he's perfect!

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • xWeaslyx

    oei Snel verder :D:D

    xx Carola (H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?