loopt jullie vriendschap op zijn einde?

jullie gaan met elkaar om als beste vriendinnen, maar is dat ook werkelijk zo, zijn jullie echte vriendinnen of zoeken jullie enkel zekerheid en bevestiging bij elkaar

Mogelijke uitkomsten

twee handne op een buik (18 x uitgekomen)

maak je vooral geen zorgen. je vriendinnen en jij kunnne het perfect met mekaar vinden. jullie hebben een leuk evenwicht gevonden tussen same lol trappen en nieuwe mensen ontmoeten. jullie vriendschapsband kan gewoonweg niet verzwakken omdat jij oner druk komt te staan. doe vooral zo verder. leuke bende!

een vaste keten (11 x uitgekomen)

er is niets mis met hechte vriendschappen , maar staar je er vooral niet op blind. een vaste vriendenkring is leuk en gezellig, maar wel wat beklemmend wanneer hij andere vriendschappen in de weg staat. Probeer dus af en toe toch eens het stramien te doorbreken. een nieuwe vriendschap is verrijkend en hoeft geen andere vriendschap te vervangen. breek ens uit de keten.

op naar wat nieuws (4 x uitgekomen)

aan alle mooie liedjes komt een eind en ook aan mooie vriendschappen. je vriendinnen en jij hebben een erg leuke tijd gehad, maar de laatste tijd vloedt jullie relatie langzaam dood. er resten ju twee mogelijkheden. ofwel blaas je de boel nieuw leven in. ofwel ga je dringend op zoek naar nieuwe vriendinnen. ik raad je het tweede aan. enkel al omdat nieuwe mensen ontmoeten erg spannendn kan zijn. GO!

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?