Jared Leto and you! {108}

Jullie gingen naar huis ^^
na de preek van mister ' ik ben heel erg boos' Leto

Mogelijke uitkomsten

It feels like... Your love is a lie! (9 x uitgekomen)

Je keek Strify aan die al wilde vragen als ie Jared nog kon spreken, maar je zei het al dat hij alleen maar mensen wilde spreken die hem mee steunde in zijn 'bizarre' besluit. Carolaa die had je al een uur niet meer gezien nadat Yu haar had meegenomen naar de stad, Arianne, Tomo en de jongens van Killerpilze die zochten het veiliger op bij Tomo thuis en de overgebleven CB leden die gingen met Shannon mee. Alleen Strify, Kiro en jij waren nog bij Jared Kiro en Strify die zaten aan het spellen en jij zat te wachten totdat Jared uit zijn kamer kwam.
Jij: dad come..
Jared: no.
Je schopte tegen de deur maar kreeg geen reactie, je liep naar beneden en pakte de reserve sleutel van zijn kamer en liep weer naar boven en keek door het sleutelgat als de sleutel erin zat, je zag alleen maar een liggende Jared die na aan het denken was. Je stak de sleutel in het gat en maakte hem open Jared keek naar de deur die langzaam open ging en ging rechtop zitten, je liep langzaam naar zijn bed en ging naast hem zitten en keek hem aan.
Jared: They can stay, if they never do that again.
Jij: They are little kids.. As you did that never...
Hij liet zich weer achter zakken en je deed hem na, uit eindelijk shoot hij in de lach en zei lachend dat ze mochten blijven.

Yu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ^^ (0 x uitgekomen)

Yutjuuh! zijn achterwerk xD prachtig!

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • xWeaslyx

    Oei Die Achterwerk van Yu En Kiro Bevalt me wel ^^ Hihi:D

    Snel verder :D

    xx Carola (H)!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?